Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Культура / Київський "Артфорум": розписані каски, обличчя Майдану та "Бомбосховище"

В рамках київського "Артфоруму", який відкрився ще 25-го квітня і триватиме до 23-го травня, відкрилися декілька виставок живопису, графіки та художньої фотографії відомих майстрів.

Зокрема, свої "Обличчя свободи", представив Ігор Гайдай. Він створив цикл документальних портретів учасників протестних акцій на Майдані.

Крім того, львівські студенти зібрали колекцію творів, яка була представлена на стінах ТЦ "Глобус" на Майдані Незалежності "Бомбосховище". Цінність даних робіт у тому, що вони створювалися в екстрамальних умовах революції на Євромайдані.

 Тут і далі фото Артема Жавроцького

Головним атрибутом Євромайдану стали каски. Нині ж вони є арт-об'єктом, які художник Анатолій Гарковенко розписав прямо на Майдані.

 

"Артфорум" громади Києва (Міждисциплінарна мистецько-дискусійна платформа) - захід, що об'єднує виставкову, концертну, театральну, літературну й кінопрограму з освітніми заходами й широким обговоренням культурних, громадських проблем і перспектив розвитку українського мистецтва.

 

Мета "Артфоруму" - консолідація творчих сил, здійснення координаційної ролі між представниками різних видів мистецтва і створення платформи для втілення найбільш цікавих і сміливих арт-ініціатив. Окрім художніх та фото-виставок, тут плануються вистави в рамках театральної програми, кіно-блок від "Вавилон-13", "Docudays UA", концерти виконавців класичної, джазової та етно-джазової музики.

"Українська правда. Життя"

 
 

Додав nady 10 травня 2014

Про автора

Розділ "Культура" містить інформацію, яка не може бути віднесена до конкретного Автора і стосується подій української культури.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска