Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Платформа Kультурних Ініціатив Ізоляція / Бойовики в Донецьку захопили «Ізоляцію»

У Донецьку бойовики захопили будівлю колишнього заводу ізоляційних матеріалів, де зараз знаходиться культурно-мистецький фонд ‘Ізоляція’. Про це повідомляє прес-служба платформи культурних ініціатив.

Місцеві видання пишуть, що на прилеглих териконах розташувалися снайпери.

Бойовики ДНР вторглися на територію колишнього заводу ізоляційних матеріалів сьогодні вранці.

‘Незадовго до вторгнення фондом була припинена його творча діяльність. Таким чином, на момент захоплення ніяких масових заходів та виставкових проектів не проводилося. За словами представника ‘ДНР’ Романа Лягіна, існуючі приміщення заводу ізоляційних матеріалів будуть використовуватися для зберігання і сортування гуманітарної допомоги, а також здійснення адміністративних робіт ‘ДНР’. Крім того, даний представник висловив зацікавленість у використанні існуючого бомбосховища, розташованого на території заводу. Загарбники пообіцяли не завдавати шкоди творам мистецтва та майну фонду’, - йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті ‘Ізоляції’.

hromadske.tv

 
 

Додав nady 10 червня 2014

Про автора

ИЗОЛЯЦИЯ – имя, унаследованное от названия завода. Оно отражает нашу миссию: сохранить индустриальное наследие региона и одновременно создать нечто новое, способное стать источником вдохновения для социального и культурного развития.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска