Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Марія Бурмака Він іде по воді (2014 р.) 6.08 Mb
Марія Бурмака feat. Shopping Hour. Прочитай мої слова по губах (2011 р) 8.30 Mb
Марія Бурмака Пробудіться, Орли Сизі 2,06 Mb
Марія Бурмака Пам'яті тридцяти (2009) 1,36 Mb
Марія Бурмака Поранена в серце 6,00 Mb
Марія Бурмака Під облачком (2008 р.) 1,99 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Марія Бурмака / 16 червня Марія Бурмака відсвяткує свій День Народження і презентує новий альбом

День народження Марії Бурмаки і поява її нового альбому «Тінь по воді» зійдуться в одному святковому концерті-презентації у Києві 16 червня. Гості-музиканти, численні друзі і шанувальники першими почують про любов, яка не забувається, про того, хто іде по воді, про хранителів надії, радіохвилі, сни і магію трав, що в новому CD– наживо у клубі «Sentrum» із чудовим звуком.

«Альбом «Тінь по воді» − це місяці, дні і години мого життя,» –говорить Марія, відома телеведуча, Народна артистка України, «дівчина з гітарою» і любляча мама. – «Я не записувала альбом, я просто жила. Любила, розставалася, страждала, боролася за правду, сумнівалася, залишалася вірною собі, помилялася. Зустрічала нових людей, проводжала із вдячністю кожен день і з надією зустрічала новий. І писала пісні про це. Тому і пісні виходили різні: про любов і пристрасть, про жагу до життя, про боротьбу за свободу. І останній рік, на жаль, про війну… Ми пережили зиму, переживаємо весну разом, ми не знаємо що буде попереду. І остання пісня альбому, яка дала йому назву, якраз про це: «Тінь по воді-відлуння зими..Тінь по воді, мов серед війни.. Тінь по воді і тільки із ним.. Світло мені, спокійно мені».»

Кожна пісня альбому – це історія, яку пережила Марія, і слухачі «Тіней по воді» впізнають у цій музиці себе. Створити її допомогли багато чудових музикантів. Запис і мастеринг зробили «Kofeinstudio», «Аркадія», «На Хаті Рекордз», звукорежисери Олег Татарчук, Олексій Дрозд, Дмитро Іванєй і Аркадій Віхорєв. Пісня «Прочитай мої слова по губах» записана за участю ShoppingHourband, автор музики «Хранителі надії» − Таня Ша. Також ви знайдете на альбомі версію пісні «Не забувається любов» від студії «Kofein» і пісню «Він іде по воді», присвячену героям.

Вхід на концерт: 100 грн. (квитки можна придбати на місці)

Адреса: Київ, Шота Руставелі 16-а

Відео:
Марія Бурмака «Не забувається» (2009) 

Марія Бурмака «Радіохвиля» (2013)

Марія Бурмака «Він іде по воді» (2014)

Перед концертом, о 18:00, у музичному барі «GogolBARdello»відбудеться прес-конференція з нагоди виходу альбому, на яку радо запрошуємо усіх журналістів (Шота Руставелі 16-а, один вхід із «Sentrum»).

Акредитація: 0676571780/ lya.mironova@gmail.com/ Ольга Єрмак

 
 

Додав nady 12 червня 2014

Про автора

Марія Бурмака була серед тих, завдяки кому багато в чому й виникла сучасна українська популярна музика, а окрім того її пісні, зокрема, і допомогли сформувати український контекст у тому, що прийнято називати world music.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска