Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Конкурс/ Конкурси / Оголошено прийом заявок на «Українську книжку року»

Державний комітет телебачення і радіомовлення України оголошує прийом заявок для участі в конкурсі на здобуття щорічної премії Президента України «Українська книжка року»:

“Заявку на участь у конкурсі відповідно до Положення про щорічну премію Президента України «Українська книжка року», затвердженого Указом Президента України від 16 грудня 2009 року № 1058, подають Держкомтелерадіо України до 15 листопада 2014 року разом із виданням. Вона повинна містити інформацію про видання, що висувається на здобуття премії, автора (співавторів) виданого твору, видавництво або видавничу організацію, рік видання, тираж, обґрунтування висунення видання на здобуття премії, анотації на видання.

Премію присуджують у таких номінаціях:
за видатні досягнення у галузі художньої літератури – книжковому виданню творів класичної або сучасної української прози, поезії, українських перекладів художньої літератури;
за вагомий внесок у розвиток українознавства – книжковому виданню творів, які формують знання про Україну, її народ, історію, культуру, науку, довідковому, енциклопедичному, краєзнавчому або картографічному виданню, виданню іншого твору україністики;
за сприяння у вихованні покоління, що підростає – книжковому виданню творів дитячої літератури, посібнику або підручнику для дошкільників, учнів чи студентів.
Висунення видань на здобуття премії здійснюють з дотриманням законодавства про інтелектуальну власність.
На здобуття премії висувають книжкові видання українською мовою, видані в Україні протягом останніх трьох років, але не пізніш як за півроку до їхнього висунення на здобуття премії.
Видання, висунуті на здобуття премії, мають бути довершені за змістом та видані на високому естетичному, художньому, поліграфічному рівні”, – йдеться в повідомленні Держкомтелерадіо.

Заявку та видання (в 2-х примірниках) із поміткою «Щорічна премія Президента України «Українська книжка року» просять надсилати до Держкомтелерадіо України за адресою: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2.
Контактний телефон : 278-59-53

Джерело: <a href="http://litakcent.com/2014/06/17/oholosheno-pryjom-zajavok-na-ukrajinsku-knyzhku-roku/">ЛітАкцент</a>

 
 

Додав nady 17 червня 2014

Про автора

В розділі "Конкурси" публікується інформація про конкурси, що є актуальною для України та стосується безпосередньо української культури та мистецтва.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска