Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Кінофестиваль Відкрита ніч / Фестиваль «Відкрита Ніч – Дубль 17» оголосив переможців

Кінофестиваль "Відкрита ніч-Дубль 17" оголосив імена переможців.

Гран-прі здобула стрічка "Заповіт" Кристіана Жерегі. Сам режисер на святковій церемонії був відсутній, оскільки в якості стрільця-медика долучився до 25-го спеціального добровольчого батальйону територіальної оборони Збройних сил України "Київська Русь", пише Телекритика

Об`єднання Babylon’13, до якого входить режисер, відзначено спецільним дипломом фестивалю "За громадянську позицію, мужність та героїзм".

Решту відзнак розподілено так:

Номінація "Професійний ігровий фільм":

Фільм "Зупинка" нагороджено P.S. призом від оргкомітету. Відзначений дипломом за найкращий ігровий фільм за вибором спеціалізованого видання oKino.ua та нагороджений сертифікатом який дає право на відвідування повного дня Kiev Filmmaking Camp.

Фільм "Коріння. Сни" відзначено дипломом за операторську роботу оператора Микити Кузьменко. Режисер Дмитро Сухолиткий-Собчук

Фільм "Не менше 50кг." відзначено дипломом за музичне оформлення. Композитор Ярослав Джусь. Режисер Марина Артеменко.

Фільм "Не менше 50кг" Марини Артеменко став найкращим фільмом номінації з пропозицією від "1+1 media group and companies" на купівлю прав для показу на каналі "1+1".

Фільм "Коріння. Сни" Дмитра Сухолиткого-Собчука відзначено дипломом за найкращу роботу художника Юлії Зауличної.

Фільм "З карпат до Парижу з акордеоном" Юрія Леути відзначено дипломом з пропозицією від "1+1 media group and companies"на купівлю прав для показу на "1+1".

Номінація "Студентський ігровий фільм":

Фільм "Якби" відзначено дипломом за кращий фільм в номінації та нагороджено спеціальним призом від компанії "Кінотур", - сертифікатом на технічний грант для проведення постпродакшину поточного або майбутнього кінопроекту (до20хвилин)

Фільм "Марія" Олександра Шкрабака відзначено дипломом за любов і надію, почесним дипломом за досягнення у кінематографі від Асоціації кіноклубів України, за підтримки МГО "Сінемахолл". Стрічка отримала грошову винагороду від партнера фестивалю "Райффайзен Банк Аваль"

Номінація "Неігровий фільм":

Володар гран-прі, "Заповіт", нагороджений камерою Go-pro від співорганізаторів фестивалю "1+1 media group and companies"

Дипломом відзначений фільм "Громадянин" режисера і Громадянина Наталії Гордій.

Фільм "Бій на Грушевського #4 "Соло" Івана Сауткіна відзначено дипломом як найкращий фільм номінації.

Номінація "Спеціальний репортаж":

Дипломом відзначено квартет фільмів під назвою "Пасічник Микола", "Конюх Констянтин", "Кавовар Вадим", "Коваль Дмитро" у проекті "Люди". Режисера Дмитра Гуляєва нагороджено камерою Go-pro від співорганізаторів фестивалю "1+1 media group and companies".

Номінація "Анімаційні фільми":

Фільм "Дівчинка з риб`ячим хвостом" Сергія Мельниченка відзначено дипломом як найкращу роботу номінації.

Фільм "Птахи" Ірини Смирнової відзначено дипломом за музичне оформлення Тетяни Яшвілі.

Нагадаємо, Національний кінофестиваль "Відкрита ніч - Дубль 17" пройшов у ніч з 28 на 29 червня в Києві на майданчику галереї "Арт-причал" й одночасно ще на 23 майданчиках в Україні й поза її межами. Участь у фестивалі взяло 50 стрічок, яких відібрали з числа 180 робіт, поданих претендентами. Відкриття й закриття фестивалю транслювалося онлайн з метою популяризації фестивалю.

Президент та арт-директор фестивалю - Михайло Іллєнко, головний продюсер - Пилип Іллєнко.

Джерело: Українська правда: Життя

 
 

Додав nady 03 липня 2014

Про автора

Мета фестивалю Відкрита ніч підтримати сучасне професійне, студентське та незалежне кіно вітчизняного виробника, яке глядач без додаткової аргументації та спеціальної інформації може визначити як українське

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска