Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Інформація

Автори / Кіно / Друзі режисера Сенцова скаржитимуться до Ради Європи

Колеги та знайомі українського режисера та ще трьох заарештованих в Росії збирають підписи під зверненням до Ради Європи

Під час Одеського кінофестивалю близькі друзі українського режисера Олега Сенцова збирали підписи, аби вплинути на звільнення режисера та ще трьох людей, яких Москва звинувачує у "тероризмі", повідомляє ТСН.

Учасниця акції, що збирає підписи, каже, що хлопці не чинили нічого протиправного. Єдина провина Олега у тому, що він любить свою країну та хоче нормально жити.

"Під час свого останнього виступу в суді він сказав: "Всі, хто залишився в Криму і хоче жити в Україні, можуть під цим підписатись: ми не кріпосні і нас не можна передати разом з землею", - сказала жінка.

Зараз близькі Олега Сенцова та ще трьох заарештованих збирають підписи з проханням звернути увагу на цю проблему та допомогти повернути хлопців: "Ми звертаємось до парламентської асамблеї Ради Європи та до інших європейських інституцій та міжнародних організацій, що можуть допомогти нам".

У суді Олег Сенцов казав, що не збирається здаватись та вірить в те, що його країна та близькі допоможуть йому в цей тяжкий момент.

Нагадаємо, Олег Сенцов разом з трьома товаришами були викрадені працівниками ФСБ у травні в Сімферополі та звинувачуються в "тероризмі".

Gazeta.ua

 
 

Додав nady 17 липня 2014

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска