Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Культура / «Підтримай своїх» – Всеукраїнський тур на підтримку військових

Сьогодні, в умовах фактичної військової агресії, коли Український народ переживає складний і драматичний етап вітчизняної історії, на захист незалежності і територіальної цілісності держави встали мільйони громадян України – професійних військових і звичайних людей, які керуючись військовим і громадським обов'язком, патріотичним почуттям, несуть нелегку службу у Збройних Силах України і добровольчих українських підрозділах.

Компанія «Євромедіа», разом із ініціативною групою українських артистів, вважає своїм громадським обов’язком підтримати захистників України та зробити особистий внесок у справу захисту Вітчизни, відновлення миру і спокою на Українській землі.

З цією метою започатковано благодійний всеукраїнській концертний тур, що отримав назву «Підтримай своїх!». Мета туру – зняття психологічних навантажень у колективах, моральна підтримка військових та членів їхніх сімей.

Ідея туру знайшла підтримку з боку Міністерства оборони України, Генерального штабу Збройних Сил України, Міністерства внутрішніх справ України. В рамках туру сплановано та проводяться концерти українських  виконавців в окремих військових гарнізонах, військових частинах, та інших військових формуваннях, якізнаходять щирий відгук у серцях наших захисників.

Перші концерти туру відбулися 5-6 липня у військових гарнізонах Гончарівське та Десна. 15 липня відбудеться концерт для особового складу частин Одеського гарнізону. 19 липня − для мешканців та військовослужбовців у м.Ізюм. Тур триватиме протягом декількох місяців і пройде у різних областях України.В ньому братимуть участь:  Марія Яремчук, Арсен Мірзоян, Тоня Матвієнко, Маша Собко,Артем Галинський і гурт «RayBand». Принципову підтримку проекту висловили: гурт «ТНМК», «Тартак», «С.К.А.Й.», «MadHeads», Марія Бурмака, «Гайдамаки», «ОтВінта», «KOZAK SYSTEM», «Авіатори», «Антитіла» та багато інших.

Організатори звертаються до всіх небайдужих діячив культури та мистецтва долучитися до проекту та підтримати захисникив нашої держави. Адже вони – наші герої, наша годість і наш захист. Вони – СВОЇ!

 
 

Додав nady 20 липня 2014

Про автора

Розділ "Культура" містить інформацію, яка не може бути віднесена до конкретного Автора і стосується подій української культури.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска