Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Святослав Вакарчук Зелений чай (feat. Сергій Бабкін) (2012 р.) 7.06 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Святослав Вакарчук / Благодійний концерт Вакарчука зібрав майже 10 мільйонів гривень

19 грудня у приміщенні столичного театру імені Івана Франка відбувся благодійний концерт сольного проекту Святослава Вакарчука «Вночі».

Партнерами, які долучилися до організації та проведення благодійного концерту, виступили Фонд «Волонтерська сотня Україна – Світ», компанії «ВіДі Груп», Dragon Capital, Zintecco та медіа-партнери «1+1» і «24 канал».

 За задумом організаторів, зібрані кошти від концерту підуть на повне оновлення та облаштування операційних залів Запорізького військового госпіталю, а також придбання реанімобілів на базі Peugeot Boхer, які ще до початку концерту змогли побачити перед входом до театру всі, хто долучився до доброчинності.

«Ні багато, ні мало, всі кошти, які ми зібрали і ще збираємо сьогодні, і ту допомогу, яку надали нам наші партнери, то загальна сума становить майже 10 мільйонів гривень. Гроші, які ще залишаться, ми частково передамо на потреби Сходу», – розповів Святослав Вакарчук.

Мінімальна вартість квитків на концерт українського співака становила 2250 гривень. Серед гостей – відомі обличчя української політики та культури. Зокрема, до доброчинності долучився і президент України, який прибув разом зі своєю родиною.

«Ціна квитків не секрет – загалом 100 тисяч гривень. Ми дуже любимо Славка, дуже любимо «Океан». Ми згадали і не повірили, що це було в 2008 році, коли саме в цьому театрі ми дивилися «Океан Ельзи» з симфонічним оркестром. Тоді отримали величезне задоволення», – пригадав Порошенко.

Окрім того, президент схвалив мету благодійного концерту, відзначивши важливість Запорізького військового шпиталю, і подякував усім, хто взяв участь у доброчинності.

Творча частина концерту розпочалася виступом молодої співачки, виконавиці зокрема лемківських пісень Христини Соловій, яка стала відома після участі у конкурсі «Голос країни». Тоді вона потрапила до команди Святослава Вакарчука.

В основній програмі вечора на сцену разом із Вакарчуком і групою «Океан Ельзи» вийшли музиканти Національного камерного ансамблю «Київські солісти», а також спеціально запрошені відомі українські музиканти.

У грудні 2013 року стаціонар Запорізького госпіталю було зачинено. Наразі, зважаючи на ситуацію на Сході України, ухвалено рішення відновити роботу шпиталю, адже саме цей медичний заклад є найближчим військово-лікарським закладом до зони АТО. Для повноцінної роботи медичного закладу необхідно практично з нуля створити операційні і забезпечити медичним обладнанням.

Радіо Свобода

 
 

Додав nady 21 грудня 2014

Про автора

Святослав Вакарчук народився 14 травня 1975 р. у Мукачевому. Дитинство та юність минули у Львові. У 1991-1996 рр. навчався на фізичному факультеті Львівського університету ім. І. Франка (спеціалізація – теоретична фізика). Кандидат фізико-математ

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска