Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Фестиваль героїчної пісні Музика гідності / Музика для перемоги на фестивалі "Музика гідності"

Благодійний фонд «З країни в Україну» представляє унікальний музично-патріотичний проект
 
2 квітня 2015, в StereoPlaza (Червонозоряний проспект, 119) відбудеться масштабний фестиваль героїчної пісні «Музика Гідності», ініціатором якого виступив фонд «З Країни в Україну».
 
Шістнадцять кращих українських гуртів, серед яких: ЯрмаК, Nesprosta, Крихітка, Dakh Daughters, Сергій Кузін, Mad Heads, Нумер 482, Катя Chilly, Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, OT VINTA, Один в каное, Vivienne Mort, Мандри, Телері, Zapaska спеціально до проекту «Музика гідності» готують кавер-версії українських героїчних пісень часів повстанських рухів, які будуть записані на концерті і передані в усі військові частини України.
 
Денис Блощинський, організатор фестивалю «Музика Гідності»: Для досягнення перемоги в цій страшній війні нам потрібні не тільки сучасна техніка, боєприпаси та амуніція на передовій, а й музичні твори, які споконвіку надихали воїнів на подвиги і вселяли впевненість у перемозі. Об'їхавши майже всі військові частини на Сході України з фестивалем «З країни в Україну», ми зустрілися з реальною проблемою - відсутністю української музики. І вирішили виправити це кількома способами. Один з них з них - записати кавер-версії української героїки, створених нашими виконавцями, і, нарешті, замінити «Батяню комбата» на Ельзівску «Я не здамся без бою»!
 
Крім цього, в рамках фестивалю пройде конкурс серед маловідомих авторів на пісні, присвячені Майдану і АТО. Кращі 20 композицій увійдуть в ще один CD для військовослужбовців.

 
 

Додав ceny bab 02 березня 2015

Про автора

Благодійний фонд «З країни в Україну» представляє унікальний музично-патріотичний проект фестиваль героїчної пісні «Музика Гідності» Для досягнення перемоги в цій страшній війні нам потрібні не тільки сучасна техніка, боєприпаси та амуніція на передовій,

Автори пов'язані с новиною

Крихітка , Ot Vinta , Гурт Zapaska , Катя Chilly , Vivienne Mort , Гурт Один в каное , Нумер482 , Сергій Кузін , MadHeads , Гурт Nesprosta

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска