Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Гайдамаки Меч Арея (2013 р.) 10.97 Mb
Гайдамаки Поки не кінчився дощ (2013 р.) 10.72 Mb
Гайдамаки Немає хліба - співай 9,56 Mb
Гайдамаки Z kolegami (Haydamaky&VooVoo, 2009 p.) 9,54 Mb
Гайдамаки Маланка (співає Маланка Леньо, 2007 р.) 4.17 Mb
Гайдамаки Ефір (2007 р.) 4,19 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Гайдамаки / «Тільки Любов Залишить Тебе Живим» - спільна робота ГАЙДАМАКИ & Андрій Макаревич & Maciej Malenczuk

У всьому світі політичні амбіції провокують міжнародні конфлікти та призводять до війн, більш або менш масштабних та кровопролитних. Починають війни політики, а страждають та гинуть прості люди. Цілі народи стають розмінною картою політичних ігор. У ході війни проявляються як найкращі, так і найгірші емоції та риси характеру людини. Ще вчора спокійні та мирні люди раптом опиняються у ситуації, де, щоб вижити, вони мають вбивати таких самих людей. Так було, і, на жаль, так є досі. За останні роки ми спостерігали ці явища в Африці, на Балканах, на Ближньому Сході, і ось раптом війна прийшла в нашу спокійну та мирну країну. І ми на своєму досвіді відчули, яке це велике лихо.

 Гайдамаки звернулися з ідеєю створення спільної чоловічої пісні про мир до Андрія Макаревича та  Мацея Маленчука (Maciej Malenczuk). Про мир в Україні і в цілому світі. Мир, як альтернатива всім формам війни: тотальній, гібридній, економічній, інформаційній… Пісня «Тільки Любов Залишить Тебе Живим» - відповідь артистів на страждання простих людей, цинізм та лицемірство політиків, складну та несправедливу ситуацію, в якій опинилася Україна сьогодні.

Пісня сповнена гармонії та чоловічої суворості.

Ідея пісні виникла на репетиції в студії Мацея Маленчука біля Кракова. До речі, це перший офіційний твір, в якому легендарний співак також грає на саксофоні. Потім до спільної творчості запросили Андрія Макаревича, з яким Гайдамаки давно підтримують дружні стосунки. Саме йому належать слова, що стали назвою пісні: «Тільки любов залишить тебе живим»(«Только любовь заставит остаться живым»). Запис музики було здійснено на студії ФДР в Києві.

 
 

Додав nady 21 липня 2015

Про автора

З00 років тому схід Європи палав вогнем — народ йшов на народ і царство на царство. З цього вогню з‘явились гайдамаки — воїни давнини, лицарі та бешкетники з України.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска