Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Кінофестиваль «Світло» / Відкрито прийом заявок на участь у IV Міжнародному кінофестивалі «Світло»

Оргкомітет Міжнародного кінофестивалю «Світло» оголосив про початок прийому заявок на участь.

У грудні цього року в Києві в 4-й раз зберуться творці і любителі надихаючого та пробуджуючого серця кіно.

В черговий раз кінематографісти з України та інших країн світу продемонструють, що насильству та аморальності на екранах існує альтернатива. Світлі фільми можуть бути як смішними і іронічними, так і тими, які змушують задуматися, звертаючи увагу на важливі речі, повз які ми пробігаємо в нашій щоденній метушні. Формат творів також широкий - від кілька секундних соціальних роликів та анімації до повнометражних фільмів.

Кінофестиваль «Світло» не завершує свою роботу після того, як опущено завісу і вручено нагороди переможцям. Фільми кінофестивалю продовжують свій шлях через проекти «Світле кіно подорожує бібліотеками» і «Світле кіно подорожує країною». Фільми-призери кінофестивалю «Світло» змогли побачити не тільки кияни, але й глядачі інших регіонів України, в тому числі в зоні АТО.

Покази кінофестивалю увійшли в офіційну програму святкування Дня Незалежності України, і вже не в перший раз збирають глядачів в Колонній залі Київської міської адміністрації. Протягом року фільми транслюються на телеекранах України.

Кінофестиваль «Світло» нещодавно став переможцем «Відбору успішних практик реалізації громадських ініціатив», який проводила Київська міська державна адміністрація. 12 жовтня цього року в Колонній залі Київської мерії відбудеться нагородження переможців за участі керівництва міста.

Запрошуємо студії, режисерів взяти участь в IV Міжнародному кінофестивалі «Світло».

Заявки можна надсилати через сайт кінофестивалю «Світло»

 
 

Додав ceny bab 17 жовтня 2017

Про автора

Організатором кінофестивалю є Спілка християнських письменників України.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска