Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Фестиваль «Файне Місто» / КАЙ-ФАЙНЕ-МО! Фестивальному літу - так!

Якщо минулого року фестиваль Файне Місто поїхав у тур кайФАЙНЕмо, щоб дати можливість кожному хоч трішки доторкнутись до фестивальної атмосфери, то у 2021 році ми вирушаємо у кайФАЙНЕмо тур за підтримки УКФ лише з хорошими новинами, щоб сказати: "Фестивальному літу - так!".
 
КайФАЙНЕмо: pre-party tour 2021 - це 17 міст України, це 3500 км дорогами України, це велика дружня команда і найголовніше - це щасливі фестивальники, для яких кожен живий виступ артистів, як ковток свіжого повітря. Цього разу в рамках туру у кожному місті свої фестивальні програми презентують: O.Torvald, The Unsleeping, Denoi (Чехія) та ще 40 молодих місцевих гуртів.
 
O.Torvald - ви маєте побачити наживо їхню нову програму, яку вони готують для туру кайФАЙНЕмо. Кожен концерт гурту - це божевільна енергетика, взаємодія з аудиторією і справжній рок-н-рол, якого так мало останнім часом.
 
The Unsleeping - молодий український гурт, який за короткий термін став одним з найперспективніших артистів на альтернативній сцені України і вже зараз може пишатися чималою фан-базою не тільки в Україні, але й за її межами.
 
Denoi - денс-метал гурт з Чехії заснований в 2015 році, який поєднує  у своїй творчості важке звучання разом з EDM і Drum'n'Bass. Танці на столах та слем під сценою - це про них та їхні хардкор паті!
 
Окрім того, усіх відвідувачів турових концертів чекатимуть приємні бонуси від фестивалю Файне Місто, адже тільки безпосередньо на концерті у своєму місті, кожен бажаючий зможе придбати вхідний квиток на цьогорічний фестиваль Файне Місто зі знижкою 30% 
 
Усі заходи будуть відбуватись згідно всіх карантинних обмежень і норм, тому кількість квитків обмежена.
 
Літо починається! 
 
Квитки тут: tour.fainemisto.com.ua/tickets
 
#СлухайУкраїнське

 
 

Додав ceny bab 07 червня 2021

Про автора

Оpen air фестиваль "ФАЙНЕ МІСТО" пройде у центрі Тернополя, в парку ім.

Автори пов'язані с новиною

O. Torvald

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска