Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Товари Інформація

Автори / Пауло Коельо / Восени в Україну приїде Пауло Коельо

Цієї осені в українських читачів буде шанс взяти автограф у всесвітньо відомого бразильського письменника Пауло Коельо.

Він приїде до України на запрошення Львівського форуму видавців. Про це повідомляє «Громадське радіо» з посиланням на президента Форуму видавців Олександру Коваль.

Твори П. Коельо перекладені десятками мов. Роман «Алхімік» увійшов у десятку найпопулярніших творів минулого століття. Українською, завдяки перекладачу Віктору Морозову, можна прочитати «Алхімік», «Чорт і панна Прим», «Вероніка вирішує померти».

За словами О. Коваль, у П. Коельо буде вечір, прес-конференція, він буде зустрічатися з читачами, підписувати книги. «Я вважаю, що це просто сенсація для України, тому що вперше така зірка світового книговидання приїжджає в Україну», — сказала вона.

Цьогорічний, 11-й Форум видавців відбудеться у Львові 16–19 вересня.

Інформаційне агенство УНІАН

 
 

Додав Art-Vertep 06 серпня 2004

 

Коментарi

10 червня 2007

Впервые прочитав книгу этого писателя я была на столько проникнута теми вещами которые хотел донести до нас автор. Он нарушает в своих книгах актуальные проблемы для современной молодежы,интересные не только взрослым но и подросткам,заставляет задуматься над своей жизнью,понять к чему ты стремишься и чего хочешь добиться в этой жизни. Его логика и рассуждения проникнутыглубоким смыслом,а каждое его слово звучит как струна твоей души и сердца,соединившихся воедино и неразлучно связаных между собой!

08 вересня 2007

книги Пауло............................

08 вересня 2007

а якого числа він приїде???????? можна якось попати на цей захід??????? де буде відбуватись зустріч?????? дуже хочеться його побачити!!!!!!!!!)))))))))) напишіть будь ласка якщо знаєте на valmor2006@ukr.net!!!!!!!! дякую........................

09 вересня 2007

гм, а Ви дату публікації статті бачили???? :)))))))))))))))

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска