Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Мандри Три пляшки пива 10,67 Mb
Мандри Хай тобі не буде сумно (2005 р.) 2,81 Mb
Мандри Не спи моя рідна земля 4.21 Mb
Мандри Гоголя 3.93 Mb
Мандри Різдвяна ніч 7.01 Mb
Мандри Ялинка 4.41 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Мандри / Мандри у Країні Мрій

Мандри вже впритул підійшли до видання свого першого концертного альбому, що називатиметься Мандри у Країні Мрій і складатиметься з матеріалу, записаного наживо під час виступу на фольк-фестивалі Країна Мрій у 2005-му році. За останніми повідомленнями зі стану групи, столична презентація готового диску відбудеться у 20-х числах листопада.

«Платівка вийде десь 20 - 23 листопада. Це залежить від того, як швидко ми все тепер підготуємо», - каже лідер групи Фома (Сергій Фоменко). «Все, в принципі, готово: альбом і обкладинка є, єдине, що ми іще не визначилися з форматом проведення презентації і з форматом промотування цього альбому».

У разі сприятливих обставин, Мандри планують зробити презентацію диску розгорнутою і навіть, можливо, проїхатися невеликим туром Україною на його підтримку. Якщо ж це не вдасться з певних причин, то колектив обмежиться у своїх промо-планах Києвом.

Стосовно ж наповнення диску, то воно, як зрозуміло із назви, складатиметься із живих записів групи на етнічному фестивалі Країна Мрій. Тричі Мандри там виступали, а цього року зробили перерву, оскільки нового матеріалу під програму фесту у них не було, а співати старі речі група не дуже хотіла. Тому, щоб якось оживити саму плиту, хлопці вставили туди і живу реакцію публіки.

«У нас є весь відеозапис концерту, але, на жаль, камера, яка це все знімала, була стаціонарна. Це моя камера, яка стояла просто на сцені і вона знімала один ракурс. Не думаю, що це буде дуже цікаво – дивитися один ракурс. Але я відкрию маленький секрет: саме з цієї камери записана вся реакція публіки на пісні, які ми грали. І вся ця реакція є в альбомі, бо ми підміксували цей звук до запису», - зізнається Фома.

Окрім такого інтершумового пожвавлення на Мандри у Країні Мрій буде ще один сюрприз. Спеціально для цього видання Фома написав вірш, який вводитиме слухача в матерію альбому. Саме він і відкриватиме прослуховування.

«Це буде такий art, що приємно, бо хочеться, аби це було схоже на такий маленький витвір мистецтва, бо це живий концерт. Тобто ми зробили таку алхімію, як ми це любимо робити. І тепер, коли вмикаєш альбом, то спочатку йде такий красивий вірш, після чого починається вся дія з публікою, з репліками, з реакціями... до самого закінчення альбому»

ФДР

 
 

Додав Art-Vertep 30 жовтня 2007

Про автора

Склад гурту лід-вокаліст Сергій Фоменко (Фома) акордеоніст Леонід Белєй ударник Андрій Занько гітарист Сергій «Чиж» Чегодаєв перкусіоніст Салман Салманов Мандри — український музичний гурт, який виник у 1997-у роц

Автори пов'язані с новиною

Фестиваль Країна мрій ,

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска