Увійти · Зареєструватися
 

MP3

Самі Свої Купальський попіл (2008 р.) 10,76 Mb
Самі Свої Аркан (2007 р.) 3.93 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Самі Свої / про новий альбом «Чому вниз?» та дещо інше

29 березня вперше в Дніпропетровську виступатиме київський рок-гурт «Самі Свої». Для знайомства з гуртом ми задали декілька питань лідеру гурту Олегу Сухарєву:

- У вас в 2007 році вийшов тільки перший альбом «Смарагди», але гурт вже давно працює, чому це так?

- Це було пов`язано зі змінами складу, десь тільки в 2003 році вдалося стабілізувати склад і вивести його на роботу над альбомом. Ну, а концертували ми постійно, починаючи десь з 2001 року, коли гурт «Самі Свої» відновився в електричному складі.

- Який у вас зараз склад?

- Повний склад - це 7 чоловік. Окрім базової четвірки (барабани, бас-гітара, електро-гітара, лідер-вокал) також є соло-інструменти: сопілка, скрипка, саксофон. У різних піснях в залежності від аранжування ми використовуємо різні інструменти. Скоріш за все до вас ми приїдемо тільки з саксофоністом, так як представлятимемо програму половина якої є пісні до нашого другого альбому «Чому вниз?», де найбільше задіяний саме цей інструмент.

- «Чому вниз?»

- Так, перегук з назвою гурту «Кому вниз» є, але це тільки перегук, так сталось випадково. Я написав пісню під такою назвою, а потім подумав, що це питання сьогодні собі задає дуже багато людей, і вирішив так назвати альбом.

- Розкажіть про концертну програму, яку ви представлятимете 29 березня в «Рок-кафе».

- Це буде 18-20 пісень, десь приблизно 1,5 години звучання. Будуть , як пісні з альбому «Смарагди» так і з «Чому вниз?», також ще кілька пісень, які поки що тематично не увійшли до жодного альбому, але які є в нашому концертному репертуарі. Ми вже представляли цю програму в клубах кількох міст України: Києві, Тернополі, Харкові. Плануємо познайомити із нею шанувальників української музики і в інших містах.

- Які за стилістикою будуть пісні?

- Фольк-рок, над яким ми довгий час працювали, та фанк-панк-рок, над яким ми працюємо зараз, звісно, місцями буде проявлятись і хард, і психодел… Я не люблю одностильової музики, тому ми постійно працюємо над поєднанням стилів.

- Хто є автором пісень вашого гурту?

- За виключенням 2-3 пісень усі пісні - і музика, і текст написані мною.

- Дякую, до зустрічі на концерті. Вдалого вам виступу!

 
 

Додав Art-Vertep 29 лютого 2008

Про автора

Київський рок-гурт «Самі Свої»- самобутній колектив, який синтезує різноманітні музичні стилі (арт, фольк, хард, фанк, панк, психодел та ін.) та в поєднанні з авторською творчістю лідера гурту Олега Сухарєва досягає  власної оригіналь

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска