Увійти · Зареєструватися
 

MP3

Самі Свої Купальський попіл (2008 р.) 10,76 Mb
Самі Свої Аркан (2007 р.) 3.93 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Самі Свої / «Самі Свої» відвідали Дніпропетровськ

Цієї суботи, 29 березня, «Арт Вертеп» знову запросив до Дніпропетровська київський гурт - хоча цьго разу не такий відомий як «Гайдамаки», але з наявним потенціалом до великого майбутнього.

З першого виходу на сцену «Рок-кафе» соліст підкорив глядачів своєю хореографією — кремезний чолов`яга у вишиванці підстрибував у відповідному ритмі і бігав по сцені як навіжений. У половини зали це видовище викликало добрий подив, а у деяких особливо емоційних особистостей — навіть веселий регіт, у позитивному сенсі, звичайно.

При порівняно невеликій кількості присутніх, подивитись і послухати було що. Веселі пісні на народно-селянську тематику перемежовувались з відвертою патріотичною лірикою. Так, наприклад, композиція, присвячена великому українському письменнику Василю Симоненко «Стріляли зрештою своїх» зробила в залі моторошно.

Далі, під «Марічку», всі бажаючі мали нагоду затанцювати гуцульських. Олег Сухарєв підтримував публіку, вистрибуючи в зал, щоб заохотити присутніх до запальних танців. Опісля сильної «Менталітет» в залі стало жарко — тендітна скрипалька почала роздягатись.

Що вирізняє «Самі Свої» від інших этно-гуртів України — так це тематика пісень. Вона є настільки широкою, що охоплює сюжети від релігійно-святкових («Святий Миколай», «На Івана Купала») аж до дитячих жартіливих («Про Вінні Пуха», байка «Бабуся та онук») і глибоко-філософських балад. Урочистого відтінку виступу киян додали патріотично та історично спрямовані композиції як то «Слава Україні».

Під завершення концерту в залі стало драйвовіше — кількість охочих затанцювати потроїлась, але попри все «Самі Свої» - інтелектуальний український этно-панк- рок з величезним потенціалом до розвитку.

І тепер можна впевнено сказати - «Самі Свої» обов`язково увійдуть в музичну історію як невід`ємна частина плеяди справжніх творців української культури.

Вікторія Лобусова, спеціально для «Арт-Вертепу»

 
 

Додав Art-Vertep 31 березня 2008

Про автора

Київський рок-гурт «Самі Свої»- самобутній колектив, який синтезує різноманітні музичні стилі (арт, фольк, хард, фанк, панк, психодел та ін.) та в поєднанні з авторською творчістю лідера гурту Олега Сухарєва досягає  власної оригіналь

Автори пов'язані с новиною

Мистецька аґенція Арт-Вертеп

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска