Увійти · Зареєструватися
 

MP3

Абздольц Покемони (2005) 4.22 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Абздольц / Концерт Абздольц у Львові вів Василь Васильців

Головні винищувачі покемонів проїхалися містами України, аби пересвідчитись чи ніде не зачаїлись жовтогарячі прибульці. Напередодні дня Дурня Абздольц відлабали на бьоздніку цілком земного Чебурашки у Києві та поїхали до Білої Церкви, де їх вже чекали прихильники з тракторного заводу. Далі шлях музикантів лежав до Харкова та Дніпропетровська. Фінішував «Турчік» теж на дні народженні, цього разу міста Лева! У Львові хлопців з Абздольцу вже чекав товариш по зброї, Василь Васильців. Метр української пісні не лише виступив у якості екскурсовода, продемонструвавши киянам найпотаємніші куточки рідного міста, але й розпочав концерт!

Поки апологети трахтор панку мандрували світами один з музичних часописів визнав фронтмена гурту Михуїла одним з гірших рок-поетів сучасності! Таким чином гурт Абздольц поступився лише «Океану Ельзи» (перший щабель гіт-параду) і обігнав Курта Кобейна та Джима Моріссона!

Спершу «Турчік» був запланований заради пошуків назви для нового альбому. Але з назвою не склалось, проте склалось зі слухачами. Всі хто побував на концертах, могли лишити свої електронні адреси, аби трохи згодом першими отримати свіжу музику! Акція з безкоштовної роздачі нового альбому ще триває, подати свої заявки можна за адресою abzdoltz@gmail.com , або ж прийти на Sziget party 14-го травня в столичному клубі «Київ» і особисто виказати своє бажання щодо отримання альбому.

Шура

 
 

Додав Art-Vertep 08 травня 2008

Автори пов'язані с новиною

Василь Васильців

 

Коментарi

sez
21 грудня 2007
sez

Взагалі, книга називається Power Shift. Російською переклали "Метаморфози влади" - не дуже вдало, але значно краще, ніж "Нова парадигма влади" - це взагалі невідомо, до чого о_О

08 травня 2008

Абздольц Зе БЕСТ! Шура - тобі привіт! :)

28 вересня 2009
cmd

Коли фігово перекладають назву, то виникає запитання про якість перекладу книги.

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска