Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Esthetic Education Johnny Bardo. Don't Kill My Pony (2008 р.) 2,75 Mb
Esthetic Education Machine (Live 2006) 5.45 Mb
Esthetic Education Leave Us Alone 4.14 Mb
Esthetic Education Василь Васильців (2007 р.) 3.85 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Esthetic Education / Луї Франк випустив диск від імені свого альтер-еґо

Вокаліст Esthetic Education Луї Франк дебютував у якості сольного виконавця. У кінці квітня на прилавках музичних магазинів України з'явився альбом «Basket Case» якогось загадкового персонажа Джоні Бардо, який, якщо придивитися, виявився ніким іншим, як неспокійним фронтменом «Естетиків».

Луї називає Джоні своїм альтер-еґо, який вирвався на свободу. За словами музиканта, Джоні Бардо є цілком самодостатньою особою. Він допомагає йому дивитися на навколишню реальність іншими очима і сприймати проблеми та труднощі простіше і з оптимізмом.

Перший, і, цілком можливо, єдиний альбом Джоні Бардо включає 11 треків. Своїми піснями «Альтер-Луї» закликає задуматися про життєві цінності і будить в слухачі світлі відчуття, які часто не вистачає в сучасному житті.

Робота над диском проходила в Лондоні, на студіях Saint і Wolf Studio. Всі пісні написані Луї Франком, він же, в партнерстві з Іллею Глушко, виступив сопродюсером пластинки. У записі брали участь такі музиканти, як Нік Френс (Nic France) – легендарний сесійний барабанщик, відомий своєю співпрацею з Pink Floyd, Ені Леннокс і Пітом Тауншендом (The Who), а також Боско де Олівейра (Bosco de Oliveira), що співробітничав з провідними виконавцями самби і бразильської музики.

Трек-лист:

  1. Holding Me Down
  2. Don’t Kill My Pony
  3. Dark House
  4. My Girl
  5. Give It All For Love
  6. Broken Toys
  7. Kiss Me Honey
  8. It’s Easy
  9. Valentoine
  10. Up The Ladder
  11. Broken Toys. Demo

Міла Кравчук, @music

 
 

Додав Art-Vertep 13 травня 2008

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска