Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Esthetic Education Johnny Bardo. Don't Kill My Pony (2008 р.) 2,75 Mb
Esthetic Education Machine (Live 2006) 5.45 Mb
Esthetic Education Leave Us Alone 4.14 Mb
Esthetic Education Василь Васильців (2007 р.) 3.85 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Esthetic Education / «Esthetic Education» показали Києву «Артефакт»

2-го жовтня в Альта-Експо у Києві відбувся довгоочікуваний концерт відомого гурту «Esthetic Education» в рамках всеукраїнського туру «Артефакт», який стартував 14 вересня у місті Харкові. Цією назвою музиканти хотіли показати, що вони разом із своїми шанувальниками будуть творити спільне мистецтво.

Організація була невдалою, спочатку люди годину чекали на вулиці, щоб їх впустили до приміщення, а потім публіка була змушена півтори години чекати початку концерту. Таке значне запізнення дуже дратувало всіх і втомлені шанувальники гурту з останніх сил хором благали музикантів нарешті розпочати концерт.

Окрім сцени, яка була закрита великим екраном, були влаштовані різноманітні майстер-класи: малювання піском на склі, фото-колажі та малюнки фломастерами і фарбами на папері, згодом всі «шедеври» були приклеєні до стін приміщення. Усі мали змогу приєднатися до створення «Артефакту».

На екрані, за яким знаходилась сцена, до виступу транслювали малюнки, які публіка надіслала організаторам, адже запрошення на концерт можна було отримати тільки намалювавши щось оригінальне, показати на папері своє бачення світу. Як відомо, над сценою працювали найкращі програмісти нашої країни.

Першу половину концерту Esthetic Education грали за екраном, глядачі замість улюблених виконавців дивилися короткометражні мультики і фільми, в деяких з них головними героями були самі «Естетики». Складалося враження, що усі прийшли подивитися кліпи під улюблену музику. Насправді на музикантах були спеціальні костюми з датчиками, що світилися у темряві та які можна було побачити через величезний екран. Таким чином, поза «телевізором» гурт відіграв чимало улюблених та нових пісень, які увійдуть до наступного альбому.

Згодом екран піднявся до стелі, а огорожу, яка відділяла людей від сцени забрали і заінтриговані глядачі нарешті побачили музикантів «живцем». Виступ був неймовірний, переповнений зал підспівував і підтанцював своїм кумирам. Дуже здивувало те, що під час декількох пісень піаніст Дмитро Шуров грав на барабанах та на гітарі, а Луї Франк - на клавішних. Усі музичні інструменті були білого кольору, так само, як і одяг виконавців.

Виступ тривав близько двох годин, музиканти виходили «на біс», публіка просто шаленіла від музики, були випадки, коли фанати передавали на сцену свої малюнки і Луї Франк, співаючи, демонстрував подаровані картини всьому залу. Після концерту в Альта-Експо значна частина людей разом із музикантами відправилась на афтерпаті, продовження свята у клуб «Хліб».

Дуже креативне і вдало влаштоване шоу. Загалом - просто неймовірно і цікаво було спостерігати за всім, що відбувалося на сцені, адже такий нестандартний виступ ще не доводилось бачити українській публіці.

Яна Яновер, «СУМНО»

 
 

Додав Art-Vertep 05 жовтня 2008

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска