Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Lama Не мама (2008 р.) 3.53 Mb
Lama З тим (Кого любила) (2006 р.) 5.74 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Lama / «шукатиме» зниклих дітей

Повернувшись з-за кордону, співачка працює над соціально-благодійним проектом. У новому кліпі, у якому зніметься Lama разом з Валерієм Харчишиним та «Dazzle Dreams», будуть використані фотографії дітей, які пропали безвісти.

Проект Lama – це те, чого вона хотіла. Її образ «йде зсередини», тому вона така справжня. Отримує задоволення він написання пісень, музики, звукозапису, зйомок кліпів, виступів на концертах. Її надихає вивчення культур різних країн. А подорожі дають наснагу для створення нового.

- При тому, що маєте багато концертів не лише в Україні, але й за кордоном, час на відпочинок відраховано?

При щільному графіку роботи доводиться поєднувати приємне з корисним. Мало подорожую просто так. Зазвичай, це пов’язано з гастролями. Так, у Німеччині спочатку мала концерт, а вже наступного дня насолоджувалася відпочинком. Разом з музикантами гурту відвідали грандіозний парк атракціонів. Проте, покататися на американських гірках не вдалося. Не ризикувала. У дитинстві радо погоджувалася на екстремальні розваги... В Німеччині із задоволенням походила по крамницях. Влітку відпочивала у Криму.

- Мабуть, різноманітні поїздки, зустрічі і дають наснагу та сили для реалізації нових планів та задумів?

Вже зняли нову відеороботу на пісню «Я не та», яка входить до другого альбому «Світло і тінь» . Кліп є новою версією останніх концертів. У процесі розробки перебуває третій альбом. Композиції ще пишуться, тому формулювати, яким він буде, поки що важко. Події спливатимуть, щось змінюватиметься, і це дасть поштовх до нових ідей. А зараз працюємо над проведенням всеукраїнського туру. Зовсім скоро запишемо пісню та кліп соціального характеру разом з Валерієм Харчишиним (гурт «Друга Ріка», - прим. автора) та «Dazzle Dreams». Думаю, що це буде внесок у благодійну справу, адже у відеороботі використовуватимуться фотографії тих дітей, які пропали безвісти. Можливо, завдяки показу цього кліпу хтось віднайдеться і повернеться додому.

- Зараз серед відомих особистостей у моді є страхування власного голосу. Чи хотіли б зробити це Ви?

Над цим навіть не думала. Думаю, творчим людям потрібно працювати все ж таки не над епатажністю, а над творчістю. На епатажі довго не проіснуєш. Можна робити піар-ходи, але якщо у співака не буде якоїсь глибини, того, що ти хочеш сказати людям, та справжнього продукту – тебе просто знатимуть як розпіарену особистість, а не творчу одиницю.

- Останнім часом багато співаків змінюють професію, наприклад, йдуть на телебачення. Яку професію хотіли б освоїти Ви, можливо, навіть працювати у цій сфері?

Поки що щось змінювати не хочу і не буду, оскільки себе комфортно відчуваю у тому, що я роблю. Якби не було результату, можливо, і задумувалася б над тим, щоб зайнятися чимось іншим.

- Вбрання підбираєте власноруч чи є клієнткою відомого дизайнера?

Взагалі по стилю я працюю з Олександрою Рязан. Вона мені дуже багато допомагає. Зачіска та бінді колись була придумана мною. З кожним кліпом, концертом я розумію, що мені потрібна допомога не лише у написанні музики, але й у роботі над власним іміджем.

- Що більше цінуєте – дружбу чи кохання? За цінністю ці поняття можна співставити?

Якщо люди кохають один одного, то окрім цього почуття, повинна бути і дружба. Оскільки на почуттях та інтуїції не можна будувати справжні відносини, якщо це стосується подальшого спільного життя. А дружба є стержнем, основою кохання. В моїх цінностях два поняття розташовані на однаковій позиції.

- Найцінніший подарунок у житті?

Це – саме життя. Мої рідні, друзі, команда і моя творчість.

20 Хвилин, Хмельницький

 
 

Додав Art-Vertep 06 листопада 2008

Автори пов'язані с новиною

Dazzle Dreams , Друга ріка

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска