Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Інформація

Автори / Green Grey / У новому кліпі Green Grey зніметься SuperDivkа

13 листопада із у столичному клубі Докерс АВС із шаленим успіхом відбулася друга вечірка мистецького благодійного проекту «КРАЩІ ЛЮДИ», який є спільною акцією радіостанції ДжемFM та мережі закладів Докер.

Цього разу програма «Овочі-Фрукти» презентувала «дві групи великих надій» - столичний гурт SuperDivka і дніпропетровців ГражданинЪ Топинамбур. Обидва колективи мають певний авторитет в колі музикантів і меломанів, однак не дуже відомі широкому колу слухачів, тому радіостанція ДжемFM вирішила офіційно представити групи столичним журналістам, слухачам і провідним непопсовим музикантам.

Адже формат вечірок проекту «КРАЩІ ЛЮДИ» це клуб живого безпосереднього спілкування преси, рок-музикантів та слухачів.

Через те, що ДжемFM відповідально ставиться до відбору учасників, вечори «КРАЩИХ ЛЮДЕЙ» в Докерс АВС мають стати «статусними» – виступати перед кращими непопсовими вітчизняними музикантами довірятиметься лише самобутнім групам, які своєю творчістю стимулюють український музичний рух.

Так виступ груп SuperDivka і ГражданинЪ Топинамбур, відвідали авторитетні непопсові постаті такі як Green Grey, Мирослав Кувалдін «The Вйо», Ірена Карпа «Qarpa», Борис Таршис, Фагот «ТНМКонґо», Сергій Присяжний «Мотор'ролла» та не тільки.

Слід відзначити, що «оглядини» молодих музикантів дали реальний відчутний результат. Так вже наступного ранку вокалістці групи SuperDivka Наталії Гордієнко зателефонував засновник та учасник легендарної групи Green Grey – Андрій Яценко Дизель, який запросив SuperDivkу взяти участь у зйомках нового відео Green Grey на пісню «Тот День». Офільмовує новий трек GG провідний кліп майстер Віктор Придувалов за задумом якого, у відеоряді представлені сіро-зелені та їхні послідовники, або музиканти, які Green Grey вважають кращими в Україні. У тому відео вже задіяні С.К.А.Й., Бумбокс, Друга Ріка, Диверсанти, Димна Суміш, ТНМКонґо і от тепер SuperDivka завдяки вдалому виступу на вечірці проекту «КРАЩІ ЛЮДИ».

Не менш вдалим можна вважати виступ на ДжемFM-вечірці для дніпропетровців ГражданинЪ Топинамбур – на столичних меломанах група з успіхом перевірила матеріал свого дебютного альбому «№1», який має побачити світ на початку грудня.

Наступного разу, а саме 27 листопада під час вечірки проекту «КРАЩІ ЛЮДИ» будуть представлена група Хорта (Запоріжжя) та відбудеться відродження легендарних The Вйо, які презентують свій альбом «Ганджа».

 
 

Додав Art-Vertep 18 листопада 2008

Автори пов'язані с новиною

Гражданин Топинамбур

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска