Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Океан Ельзи З нею (2013 р.) 11.84 Mb
Океан Ельзи Небо над Дніпром (2010 р.) 5,88 Mb
Океан Ельзи Ти і я 4.80 Mb
Океан Ельзи Без бою 5.83 Mb
Океан Ельзи Вставай 2.67 Mb
Океан Ельзи Майже весна 3.84 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Океан Ельзи / Сольний альбом лідера Океану Ельзи

1 грудня у світ виходить сольний альбом Святослава Вакарчука «Вночі».

Над альбомом працювали як учасники гурту «Океан Ельзи», так і запрошені музиканти, талановиті виконавці джазу, класичної і народної музики: Олексій Саранчін, саксофоніст Богдан Гуменюк, гітарист Олексій Морозов, перша скрипка струнного квартету «Колегіум» Кирило Шарапов та інші. У запису однієї з композицій платівки взяв участь Національний симфонічний оркестр.

Незважаючи на те, що композиції «Вночі» не відповідають поп-формату, альбом розрахований на масового слухача. Ім `я, голос і особлива, характерна тільки для Святослава Вакарчука мелодика композицій, які допоможуть шанувальникам української музики познайомитися з новими музичними формами, освоїти нові музичні території.

Святослав Вакарчук:

«Программа «Вночі» вийшла із творчої лабораторії, де ми могли писати музику, яку ще ніколи не робили раніше. У підсумку з'явилося одинадцять пісень, кожна з яких є для мене дуже близькою і дорогою. Жодну з них не можна віднести до якогось конкретного музичного стилю - в них є все: від джазу до реггі. «Вночі» розрахований не тільки на шанувальників «Океану Ельзи».

За настроєм «Вночі» схожий на картини художників-імпресіоністсів. Це, в першу чергу, концентрована емоція, яка висловлює найважливіше з внутрішнього світу автора. Частина пісень створювалася під час його подорожей по Європі та Америці. Зокрема, текст «Поперед мене гори сині» був написаний на березі Женевського озера в Швейцарії, а слова титульної композиції «Вночі» - на сороковому поверсі готелю в Нью-Йорку.

Головним музичним продюсером альбому виступив клавішник «Океану Ельзи» Мілош Єлич. Він також написав мелодію однієї з пісень платівки. Ще одну композицію Святослав Вакарчук створив разом з бас-гітаристом групи Денисом Дудко, інші написав сам. Робота над платівкою відбувалася в трьох різних країнах світу: запис був зроблений в Будинку звукозапису в Києві, зведення - в ICP Studios в Брюсселі (Бельгія), а мастеринг - на Lurssen Mastering в Лос-анжелесi (США). Над мастерінгом платівки працював відомий американський саунд-продюсер, лауреат двох премій «Греммі» Гавін Лурсен.

Трек-лист:

1.Ой, по перед мене гори сині

2. Не йди

3. Бути з тобою

4. Колискова

5. where you are

6. Пізно вночі

7. Там, де літо

8. Дзвони

9. Не опускай свої очі

10. Чайка

11. Така, як ти

Новини MTV

 
 

Додав Art-Vertep 27 листопада 2008

 

Коментарi

30 листопада 2008

я йому давно не вірю... не може депутат бути щирим! а музика відповідно не може бути нещирою!

01 грудня 2008

Цілком згодний, але Вакарчуку вірю. Який з нього депутат? А музикант чудовий, справжній.

01 січня 2009

вакарчук молодець і дуже щирий, мені подобаються його пісні і світогляд

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска