Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Сонцекльош Празднік (2011 р.) 4,32 Mb
Сонцекльош Лебеденко (2009 р.) 8,11 Mb
Сонцекльош «Леночка» (2007 р.) 3.80 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Сонцекльош / Нео-ретро від Сонцекльош

Новою родзинкою поповниться співочий літопис України. 5 грудня в столичному клубі Sorry, Бабушка (вул. Дмитрівська 18/24) Сонцекльош представить свою першу нео–ретро платівку Олено, Не Плач!.

Чому «нео» і чому «ретро»? Розгадка надзвичайно проста: Сонцекльош – чи не єдині у світі, хто наші корінні співи запаковує в обгортку ретро–стилістики 20-х–30-х років минулого століття, але робить те все цілковито за сучасними приписами звукотворення. У підсумку виходить і не зовсім нове по-старому, і не зовсім старе по-новому, а ось нео–ретро – саме те!

Першачок Сонцекльошу міститиме 9 пісень і три виднограї на додачу. Два з них – Лєночка і На Поточку – встигли вже засвітитися в телепросторі, а щойно відзнятий Косили Ми Сіно готується до випуску. На початку грудня ця пісня вирине також і як радіопровісник.

Окрім чільниць Олени Грозовської та Марії Кудрявцевої у записі платівки взяли участь відомі в співочій толоці музиканти, з яких чи не кожен – людина-оркестр: Костянтин Бушинський (гітара), Кирило Мачинський (бас), Олексій Гмиря (ударні), Сергій Топор (акордеон), Олексій Чаркін (тромбон), Володимир Молошнюк (труба). Крім них гостинно долучилися до Сонцекльошу Станіслав Луцький (фортепіано), Антон Сурмін (флейта), Сергій Сидоренко (труба), Євген Дідик з Гайдамаків (труба).

Забезпечити, аби добротна порція нео–ретро співів дійшла до слухача взялося столичне видавництво Наш Формат. І, як вже стало доброю традицією, з виходом дебютника запрацює іменна сторінка гурту за пропискою www.soncekliosh.com.

Стрижнем програми вечірки-представи альбому Олено, Не Плач! будуть пісні зі свіжоспеченого кружальця, хоча пролунають і напрацювання вже до другої плити, плюс «пісні на замовлення». Повнотривалий виступ, танці і забава розпочнуться о 21:00. Вхід: 60 грн. Втім, ціну квитка можна суттєво здешевити, якщо завчасно подбати собі за літунець. Флаєри розповсюджуються у київській книгарні «Є» (ст.м.Золоті Ворота, вул.Лисенка 3). Також літунці можна отримати безпосередньо за особовим +38–067–834–5748.

Зміст платівки:

1. Лебеденко

2. Лєночка

3. Ой на горі є терен

4. Машина

5. На поточку

6. Вася

7. Зажурилася

8. Косили ми сіно

9. Кремена

На додачу відео:

Лєночка

На Поточку

Косили ми сіно

ФДР

 
 

Додав Art-Vertep 02 грудня 2008

Про автора

Учасники гурту: Марія Кудрявцева (гурт Куку-Шанель, Божичі) і Оленка Грозовська – вокал Костянтин Бушинський – гітара Кирило Мачинський – бас-гітара Олексій Гмиря – ударні Антон Сурмич – фле

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска