Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

ТіК Білі троянди (2008 р.) 3,44 Mb
ТіК Олені (за участі Ляпіса Трубецького, 2006 р.) 3.88 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / ТіК / Головний ТіК рекомендує почитати, послухати й подивитись

Поради дає Віктор Бронюк, лідер гурту ТІК:

Почитати:

Дуже цікава річ, яка мене сильно вразила, тому й раджу усім почитати - роман Сергія Жадана «Депеш Мод». По-перше, це сучасна українська проза, яку я, наприклад, завжди читаю з цікавістю. По-друге, вабить стиль написання - книга читається дуже легко. Зараз я не дуже багато часу можу виділяти на читання, але цю книгу прочитав за дні три-чотири. За сюжетом дія відбувається в середині 90-х років - якраз у той час, який усі ми застали й добре пам’ятаємо. Тема така близька, що коли читав, я все згадував свої студентські роки. Збіг, але головні герої, як і я колись був, - студенти гуманітарного факультету. Поруч із описом шалених і часто кумедних пригод персонажів, автор підіймає одвічне питання: «Для чого я прийшов у цей світ?», показує пошуки героїв і деградацію особистості в часи змін, через нашарування впливу комунізму й амбіційної молодості.

Послухати:

Останній альбом «Ляпіса Трубецького» «Маніфест». Гарантую, вам сподобається. Робота в давніх друзів нашого гурту вийшла потужна і яскрава. Записували платівку хлопці, до речі, на студії ще одного нашого товариша - Віталія Телезіна. У «Маніфесті» слухачів чекає більше сатири в піснях, незвичайні сюжети і якісна музика. Моя улюблена пісня з альбому - «Зорачкi» - радує білоруською мовою.

Подивитися:

Новий фільм Еміра Кустуріци «Марадона» варто подивитись не тільки футбольним фанатам, а й усім, хто любить достойне кіно. Фільм знятий як документальний, але в той же час має масу ознак і достоїнств художнього. Я дуже люблю і поважаю Кустуріцу як режисера і в цьому фільмі він не підкачав. Захоплююче дивитися, як один із головних футбольних кумирів світу усього добився, як склалися його стосунки з Богом, як його наздогнала проблема з поліцією і наркотиками - і як він усе це поборов. Яскраво показано в фільмі також те, як під час гри збірних Аргентини і Англії Марадона забив переможний гол. Підіймаючи питання війни і миру, важливості життєвих цінностей, фільм радує поєднанням балканської і латиноамериканської музики, яка додає картині ще більше привабливості.

А от з телепередач раджу дивитись Discovery - все інше чогось мене не чіпляє.

Валентина Кирильчук, 20 хвилин

 
 

Додав Art-Vertep 08 грудня 2008

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска