Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Статті Інформація

Автори / Олександр Гривул / Компанія «Моя хата» повідомляє про початок зимового розпродажу гаварецької кераміки

Поспішаємо Вам повідомити, що в компанії "Моя хата" стартував передсвятковий розпродаж ексклюзивних подарунків до зимових свят!!! Саме у грудні всі поспішають закупити подарунки до Різдвяних свят, Нового року та Св. Миколая.

І тому компанія «Моя хата» підготувала для своїх покупців найкращі пропозиції цієї зими за найкращими цінами - вироби з чорної кераміки: сувеніри та посуд (кавові сервізи, макітри, куманці, глечики, сільнички), які стануть приємним і корисним подарунком до свят.

Головне, що кожен з цих подарунків неповторний, адже всі ці речі ручної роботи. Крім того уся кераміка абсолютно безпечна, адже виготовлена з екологічно чистої глини та випалюється тільки на дровах без жодних домішок.

Та ще однією приємністю для поціновувачів оригінальних речей буде те, що саме зараз ці елітні подарунки можна купити за старими цінами. Не зважаючи на кризу, на підіння гривні, компанія «Моя хата» не лише не підніміє ціни на глиняні вироби, а ще й робить передсвяткову знижку. Проте це свято для покупців не вічне – лише до 31 грудня 2008 року. Тому слід поспішити, адже кількість товару за зниженою ціною обмежена залишками на складі.

Більш детальну інформацію Ви можете отримати зателефонувавши +38 (066) 20-355-20 та 38 (097) 255-18-50 або завітавши на наш сайт http://www.mojahata.com.u>

 
 

Додав Olesyk 14 грудня 2008

Про автора

Працюю над розвитком інтернет-магазину, де продаю різні вироби ручної роботи. Готовий на співпрацю.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска