Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Крихітка Gorchitza Mix - «Щось на зразок» (2011 р.) 12,58 Mb
Крихітка Kofein Version - «Рецепт» (2011р.) 5,58 Mb
Крихітка Рецепт 5,52 Mb
Крихітка Крейсер Аврора (2007р.) 8,32 Mb
Крихітка Вменеємен 5.71 Mb
Крихітка Всі джерела відкриті 2.54 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Крихітка / Нові пісні в «Лаврі»


16 січня гурт «Крихітка Цахес» виступив у київській галереї «Лавра». Черга до концертного залу була чималенька. Можливо, саме через велику кількість бажаючих потрапити на виступ «Крихітки» концерт затримали на годину. Шанувальники, нудьгуючи в очікуванні на виступ гурту, гукали музикантів вигуками: "Крихітка!"

Розпочався концерт свіжою концертною програмою. Солістка гурту Каша Сальцова привіталась з глядачами і вже після першої пісні побажала присутнім: "Приємного вечора". Щоправда, намагання музикантів донести творчість до людей не зовсім увінчались успіхом. Поганий звук час від часу відволікав від пісень.

«Після фестивалю «Moloko Music Fest» ми відчули, що і публика, і ми скучили одне за одним, тому хочемо почати рік з позитивних емоцій та хорошого концерту, - сказала Каша. - Наші останні концерти у західноукраїнському турі «Восени» підтвердили, що новий матеріал добре сприймається людьми - є контакт, тому ми з нетерпінням чекали зустрічі з київськими слухачами».

Під час концерту «Крихітка» виконала частину пісень з нового альбому, серед них - «Восени», «Щось неймовірне». Не обійшлось і без таких відомих хітів «Деталь», «На першому місц», «Монета». А от славнозвісну пісню «Ангела, як я» гурт так і не виконав.

Спеціальними гостями вечора був гурт «Shopping hour», разом з учасниками якого Каша заспівала українську версію пісні «Крейсер «Аврора»». Серед глядачів, які прийшли насолодитись музикою "Крихітки" був донедавна учасник гурту «Тартак» Dj Архітектор. Dj відомий своїми «феєричними вибриками» під час виступів «Тартака" цього разу спокійно дивився концерт. Мабуть, також помітив, що звук не дотягував. Тим часом юні глядачі витанцьовували під ритми нових і старих хітів «Крихітки», а закохані парочки в кутках виціловувались під романтичні композиції гурту. Сама ж Каша трохи переймалась своєю гітарою. «Вона смішна, - заявила Сальцова. - Вам так не здається? Мабуть, завтра на форумах обговорите це питання».

Після майже двогодинного концерту, глядачі не відпускали «Крихітку», тому музиканти на чолі із солісткою Кашею Сальцовою вийшли на біс.

До речі, історія створення гурту «Крихітка Цахес» досить цікава. Багато років тому Каша Сальцова записувала вдома пісні на касету - по 60 хвилин, під 2 струни гітари, радіо, фортепіано і метроном. Записала альбом і почала показувати знайомим - так познайомилась з хлопцями, майбутніми музикантами гурту... Тепер вони готують до виходу свого другого альбому, матеріал на який вже давно назбирали.

Зараз вокалістка Каша повністю віддається творчості «Крихітки Цахес», раніше ж вона працювала копірайтером у рекламному агенстві. А якось Каша була перекладачкою Енріке Іслесіаса, який приїхав до Києва. Але коли Анна Курнікова побачила красуню-співачку, повідомила «Ви нам, наверное, не понадобитесь». Таких кумедних історій у Каші було чимало.

Юлія Гай, «СУМНО»

 
 

Додав Art-Vertep 19 січня 2009

Про автора

Київський гурт «Крихітка» створений у 2007 році колишніми учасниками групи «Крихітка Цахес» після розпаду попередньої команди. У грудні 2009 року група випустила дебютний альбом «Рецепт». © Fast Perfect.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска