Увійти · Зареєструватися
 
Потік Товари Інформація

Автори / Левко Дурко / Левко Дурко проти дуркоманії!


Заслужений артист України, улюбленець дітей і дорослих пропагує здоровий спосіб життя.

Усім відомі слова хіта Левка Дурка «No, no problem – ти щасливий, значить, ти живеш…» можна змінити на «ти здоровий, значить, ти живеш». «Левко Дурко ПРОТИ дуркоманії» – так називається новий проект артиста, у рамках якого він планує завдяки спеціальній концертній програмі переконувати молодь позбуватися залежності від тютюну, алкоголю, наркотиків, гральних автоматів та не піддаватися їхньому впливу.

Леонтій Бебешко (справжнє ім’я Левка Дурка) – улюбленець дошкільнят та дітей молодшого шкільного віку. Для них він випустив три проект-диски: «Казки Левка», «Левко в школі» та «Від рідного порога – безпечна дорога» (про правила дорожнього руху). У тому ж жартівливо-повчальному дусі «вухастий» артист вирішив вплинути на старшокласників та студентство.

«Побутує думка, що Левко лише «дурака валяє», – каже співак кореспонденту «ВЗ». – Та я – зріла людина, яка хоче щось залишити після себе. Те, що зараз робиться в Україні, – жахіття, яке веде до катастрофи».

На ноті оптимізму, як наголошує Левко Дурко, і буде побудована майбутня програма: «Не сварити, а підтримати, - вважає артист. – Не ховайся «під ковдру» – поділися своїми проблемами з батьками». Проект передбачає запис тематичного альбому, зйомки кліпу та виступи на підтримку задуму.

Працювати над ідеєю автор уже почав – вивчає матеріали та спілкується зі спеціалістами, зокрема з лікарями Львівського державного клінічного наркодиспансеру. «Я хочу, щоб це було системно. Щороку будемо спостерігати, яку кількість аудиторії ми захопили», - каже Левко Дурко.

Уже готова пісня «проти паління»:

Ти не хочеш їсти,
ти не хочеш пити,
Хочеш сигарету
швидше запалити.

Глибше затягнути
у слабі легені
І про всі забути
обіцянки щоденні

Дим, дим, сигаретний дим!
Дим, дим шкодить
і дорослим, і малим!

(уривок з пісні).

Юлія Тунік-Чорна, «Високий Замок»

 
 

Додав Art-Vertep 01 березня 2009

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска