Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Театр 19 / Із Харкова з «Любоф`ю»

Не так багато часу пройшло з минулого приїзду «Театру 19» до Дніпропетровська, як знову місцеві театрали готуються вітати гостей з Харкова. Цієї п`ятниці о 19:00 в палаці Дітей та Юнацтва відбудеться вистава «Любофь» за п`єсою Меррея Шізгала.

Режисер-постановник - Ігор ЛАДЕНКО

Сценографія та костюми - Катерина Колесніченко

У ролях: Сергій Бабкін (Гаррі), Сергій ЛІСТУНОВ (Мілт), Наталя ІВАНСЬКА (Еллен), а також Юрій НІКОЛАЄНКО та Сергій Савлук (Поліцейські)

Прем'єра відбулася 19 червня 2001 року.

Нова редакція - 20 вересня 2007 року.

Наші герої, як і всі люди хочуть бути щасливими, хочуть любити і бути коханими. Але - на жаль - нічого у них не виходить. Адже вони звикли лише брати і брати, і навіть не підозрюють, що для того, щоб отримувати, необхідно і віддавати. Хіба не так? Саме тому у героїв немає справжньої Любові, хоча це слово вони і вимовляють майже постійно. Тут - не Любов. Тут - ЛюбоФФ.

Спектакль дощенту наповнений гумором, ексцентрикою, навіть клоунадою, трюками. Молоді актори часом відкрито іронізують над своїми персонажами. Глядачі співчувають злощасному Гаррі і щиро веселяться з приводу безглуздих ситуацій, які герої п'єси створили для себе самі.

Гарний настрій після такого спектаклю - гарантовано.

Квитки можна придбати в «Білокнижнику» (вул. Червона Площа, 3), довідки за тел. 33-55-82

 
 

Додав Art-Vertep 09 квітня 2009

Про автора

«ТЕАТР 19» Харьковский «ТЕАТР 19» был создан группой актеров-студентов театрального отделения Харьковского института искусств им.И. П. Котляревского 19 июня 2000года. Первый спектакль — «Эмигранты» С. Мрожека.

Автори пов'язані с новиною

Сергій Бабкін

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска