Увійти · Зареєструватися
 

MP3

Тайн:Ши Вуйко 3.54 Mb
Потік MP3 Інформація

Автори / Тайн:Ши / «Lucky Star Art Club». Субота. Сьогодні ховали вуйка молодшого?!!

«Lucky Star Art Club». Субота. Сьогодні ховали вуйка молодшого?!!

Привіт усім! Серед трьох людей “Арт-Вертепу” присутніх суботнього вечора в вищеназваному клюбі ні в кого не було бажання писати про події що там відбувались! Проте крайнім, як завжди зробили мене... Ну що ж, тримайте!

Початок. Ви знаєте, в мене таке враження, що всі мої намагання потрапити до клубу невчасно спеціально саботуються керівництвом закладу. Як я не намагався запізнитись – не вийшло! А між тим точно пам’ятаю, що чекаючи на людей біля пам’ятника «вождю мірового пролєтаріяту”, питав в якойсь файної дівчини про час – 19:37 була відповідь. “Ну всьо, - думаю – нормально!”

Ага... Щаз!!!

Приїхавши на місце знов потрапив в самий раз! На сцену якраз вийшли “JF”. Дуже чекав цих музикантів, бо останнього разу бачив їх на Першому (і, нажаль, поки що єдиному) фестивалі “Вертеп на Вертепі”. Щоправда, тоді вони звалися “Граунд Фло”. Чим запам’ятались хльопці та їх лідерка тоді? Поперед усе енергетикою, яка перла від пані Єви. Цієї енергетики вистачило на те, щоб розпустити старий склад, та зібрати новий, а саме “JF”. Зі старого складу залишився гітарист, але це не дивно, бо хто ж класного гітариста відпустить? Особливо власного чоловіка! :-)

Виступ... Важко щось сказати. Кожен перший присутній у залі розумів, що якість саунду не підлягає критиці. Це було занадто! Вокалістка постіно намагалась втлумачити звукорежисеру, що потрібно підняти, а що опустити. Проте я не певен, що провина лежить тільки на тому чуваку, що крутив тумблери на пульті. Хоча... звичайно, що і на ньому теж. Виникає враження, що керівництво клубу діждеться того, що який не будь музикант тупо підніметься та натовче в пику такому режисеру.

Мені навіть радили назву статті на кшталт: “Барабани, котрі глушили все”, або, обіграючи назву відомого гурту - “Заборонені барабани”...

Такий поганий звук схоже, що знітив і музикантів з “JF”. Якщо чесно, було їх шкода! Вражень тому не залишаю, проте бажаю групі всього найкращого!

Далі вибігали хлопці з “Тайн:Ші”. В піжамах... пацієнтів психо-неврологічних диспансерів! Прикольно! І відразу настроює на відповідний стан! Бачив гурт вперше. Сподобались. Схоже, що цій команді були по барабану проблеми зі звуком і взагалі в них було все добре, тому витримали вони програму в єдиному веселому швидкому ритмі. Їм вдалося трошки підбадьорити публіку, що завітала до клубу (до речі, людей було знову мало). А своїм хітом про молодшого вуйка, котрого ховають “Тайн:Ші” завели навіть Олексія “Пустоту”, котрий відірвався від своїх блокнотів та кинувся танцювати!

--------------------

Ліричний відступ. Одночасно прикол вечора.

Підійшов до мене пан Д. Дубровський та питає: “Ти Олександр Чиж?”

- Ну я...

- Так шо, кажеш, потрібно убрати одну людину, тобто мене (див. інтерв’ю Олексію “Пустоті” на відкритті клубу – О.Ч. )? Ти не думай, - додає, - я не ображаюсь!

А я й не думаю... Мені після цього вечора якось взагалі пофіг стало, що буде відбуватись в цьому місті... Сумно...

--------------------

Далі були “Фаберже”. Запорізький гурт. Дипломант, номінант, лауреат і таке інше... Коротше, наші подніпровські знаменитості. Чесно просив своїх друзів та співробітників написати про запоріжців хоч пару слів. Ага... від них дочекаєшься...

Не думаю, що це був їх кращий концерт (“Фаберже” звісно, а не друзів). Можливо, в силу технічних негараздів. Проте, якщо брати ауру, що йде від артиста, ту саму, вже згадувану, енергетику – не чіпляло ніяких струн моєї загубленої в той вечір душі. Не виключаю, що причина є саме в душі, а не в “Фаберже”. :-)

Отже, цікаво мені! Чи не хоче клуб все-таки придбати власний нормальний апарат? І коли дирекція почне поважати публіку та музикантів, на яких вона збирається заробляти гроші? Ще пару концертів з ТАКИМ звуком і прийдеться ховати не вуйка якого-небудь, а надію побачити повний зал...

А це не тішить аж ніяк...

Олександр Чиж, за мовчазного сприяння Ані Бешкенадзе та Тимофія Хом’яка!

 
 

Додав Art-Vertep 27 жовтня 2002

Про автора

Гурт ТАЙН:ШИ (м. Дніпропетровськ) створена в березні 2000 р. Колектив працює в жанрі сучасної рок-музики з помітним впливом фанка й українського фольклору, у той же час знаходячись в активному пошуку оригінальних пі

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска