Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Фестиваль Свірж / На фестивалі в Свіржі виступить Сезарія Евора

З 31 липня по 2 серпня 2009 року у Львівській області відбудеться масштабний етно-фестиваль Svirzh World Music Festival 2009, в якому візьмуть участь найвідоміші зірки world-music – Сезарія Евора (Cesaria Evora), Ніно Катамадзе, Zdob Si Zdub, Klezmatics, Cankisou, Саламат Садикова тощо. Серед українських виконавців у лайн-апі зазначені Esthetic Education, «Воплі Відоплясова», Тарас Чубай та гурт «Плач Єремії», Енвер Ізмайлов, «От Вінта», Mad Heads XL, «Божичі», «АтмАсфера», Юркеш та багато інших.

Фестиваль проходитиме в 40 км від Львова в невеличкому селі Перемишлянського району Свіржі. На полях, де буде відбуватися більша частина фестивальних заходів, колись знімалися бої легендарного радянського фільму "Д'Артаньян і три мушкетери", а замок Свірж грав роль Бітюнського монастиря.

70 концертів на 4 концертних сценах, більше 100 майстер-класів народних ремесел, танці народів світу, нічні шоу пластичного театру, етно-дискотеки, виставка «Свірж-Експо», де будуть представлені музичні компанії, книговидавництва, посольства, культурні центри, VIP-павільйон, літературна сцена, національні кухні та багато іншого. 35 гектарів фестивальної території та 3 доби насиченої програми у різних жанрах чекають на гостей у Львівській області, в оточенні гір та озер, на фоні замку Свірж XV століття.

Для гостей фестивалю буде організовано весь спектр послуг: наметове містечко, екологічна програма, охорона території, забезпечення гігієнічної інфраструктури, дитячі майданчик та садочок, паркінг, обмін валют тощо.

 
 

Додав Art-Vertep 20 травня 2009

Про автора

На фестивалі будуть представлені музика та література, танці та ремесла, кухні та театральне мистецтво народів трохи не з усіх куточків світу.

Автори пов'язані с новиною

Esthetic Education , Воплі Відоплясова , Плач Єремії , Ot Vinta , MadHeads , Божичі , Гурт АтмАсфера , Юркеш

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска