Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Фестиваль Старе Місто / «Gogol Bordello» завітає до «Старого Міста»

Gogol Bordello буде хедлайнером львівського рок-фестивалю Stare Misto, що відбудеться на стадіоні «Україна» у Львові, 29 червня 2009 року. Гурт Gogol Bordello було сформовано наприкінці 90-х років у США. Вже за кільки років гурт, що вважається засновником стилю «gypsy punk” (циганський панк), отримав культовий статус у ньюркскькому андерграунді, а в останні роки Gogol Bordello постійно витупає на найбільших музичних фестивалях у різних країнах та вважається однією з найкращих концертних груп світу. Кожен концертний виступ цієї команди - це неповторний та непередбачений перформанс, що супроводжується фантастичним викидом концертної енергії. У 2008 році музиканти гурту Євген Гудзь та Сергій Рябцев виступили у дуеті з Мадонною під час концерту Live Earth у Лондоні. Євген Гудзь також виконав головну роль у режисерському кінодебюті Мадонни «Бруд та мудрість». Останній альбом гурту «Supertaranta» увійшов до 100 кращих альбомів року за версією музичного журналу Rolling Stone. На великій сцені гурт виступатиме в Ураїні уперше (передував лише клубний концерт на початку кар’єри групи у 2003 році).

У фестивалі візьмуть участь рок-гурти з 4 країн, такі як СПЛИН (Россия), Korpiklaani (Фінляндія), Воплі Відоплясова (Україна), Madheads XL (Україна), Гайдамаки (Україна). Кожен з них представить певні прем’єри, так Сплін заспіває пісні з нового альбому, офіційний реліз якого заплановано на осінь, Madheads ХL презентуватимуть новий проект УкраїнСКА, що включатиме українські народні пісні у СКА-обробці, а «Гайдамаки» виступатимуть з тією самою програмою, що підготували до цьогорічного Сігету (до речі, Гайдамаки стануть першим українським гуртом що виступить на головній сцені цього найбільшого платного європейського фестивалю). Квитки на Stare Misto коштуватимуть від 80-120 грн.

Метою організаторів Stare Misto є створення у найближчі роки українського міжнародного фестивалю в європейському форматі. У 2008 році хедлайнерами фестивалю були гурти ВВ та Океан Ельзи, вхід був безкоштовний та за 2 дні зібрав понад 100 000 чоловік. Ініціатором фестивалю є українська компанія «Перша приватна броварня». Фестиваль не використовує жодних дотацій з державного чи міського бюджету, а також не є з будь-якої точки зору політично заангажованим.

Цього року одночасно з проведенням фестивалю у Львові за підтримки ФК «Карпати» та Першої приватної броварні відбудеться європейський кубок серед фанів футбольних клубів за участю уболівальників 16 клубів (у тч – Ліверпулю, Глазго Рейнджерс,Інтера, Зеніта,К’єво, Рапіда, Вісли та інш). Більшість з учасників цього турніру відвідають і фестиваль Stare Misto .

Крім того, планується, що під час фестивалю відбудеться навчання волонтерів для Євро-2012 та відпрацювання інших організаційних моментів у «реальному часі». (Про це на наступний тиждень планується більш детальне окреме спільне повідомлення організаторів та Департаменту з організації Євро-2012 у Львові).

 
 

Додав Art-Vertep 01 червня 2009

Про автора

.

Автори пов'язані с новиною

Воплі Відоплясова , Гайдамаки , MadHeads

 

Коментарi

01 червня 2009

напишіть де і як можна купити квитки??? особливо, якщо я в Києві. тема фесту не розкрита!!!

Art-Vertep
01 червня 2009

У Дніпропетровську квитки можна буде придбати в "Білокнижнику" (вул. Червона Площа, 3). Щойно стане відома інформація по Києву - одразу повідомимо!

01 червня 2009

мнэээ...
ребята, вы проснулись. эта информация мурыжится в интернетах ужо две недели.
вообще, я рад. собираем табор и на Львов. но, чего не понятно, фестиваль будет одним днем? палатки разместить реально? и билеты 80-120 грн. что это за фигня? в чем плюсы за 120? если распространяете билеты, потрудитесь объяснить.

02 червня 2009

А де у Києві можна придбати квиточки?

Art-Vertep
02 червня 2009

80 грн. - танцювальна зона, 120 - квитки на місця

02 червня 2009

наоборот. 80 - на трибунах. 120 - на поле.

кстати, билет у меня уже есть, осталось считать дни.

Art-Vertep
03 червня 2009

Ви щаслівєц, Бубкін

20 червня 2009

А в Хельницькому можна придбати квиточки? Бо дуже з друзями переживаємо, що при вході вже не буде їх, розберуть, бо певно море бажаючих є відвідати це дійство, тим паче - таке пропускати гріх))

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска