Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Сестри Тельнюк Весна (2010 р.) 6,63 Mb
Сестри Тельнюк Досадонька (2005 р.) 6.03 Mb
Сестри Тельнюк Небо 4.15 Mb
Сестри Тельнюк Помаранчеве серце 3.64 Mb
Сестри Тельнюк Друзі (сл. Ст. Тельнюк) 4.11 Mb
Сестри Тельнюк Скрипка (сл. Ст. Тельнюк) 3.04 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Сестри Тельнюк / «Наживо» - краще!

Для музикантів, котрі одним із головних пріоритетів своєї творчості проголошують щирість, просто не можуть не випускати альбоми, записані «наживо». Адже саме live-записи є найбільш відвертими і максимально наближеними до неповторної атмосфери «живих» концертів, які, нікуди від цього не подітися, є показником майстерності і професійності кожного виконавця.

Цю думку переконливо довів музичний колектив «Тельнюк: сестри», нещодавно видавши «живий» альбом з усе пояснюючою назвою «Тельнюк: Live Краще». Ясна річ, соромно не випускати «живі» записи, коли у проекті зібрано музикантів, кожний з яких сам по собі вважається майже легендарним: Олег деПутятін, Роман Суржа, Іван Небесний. Тим більше, що у live-форматі можна почути те, що може видаватися недоречним у студійних альбомах. Скажімо, розкішне гітарне соло у «Жар-птицях» (підозрюю – справа рук Путятіна) чи інструментальний вступ тривалістю у дві з половиною хвилини, який може тягнути на окрему композицію – щось на зразок «Intro».

Та й взагалі, саме виконавська (музична) складова на цьому дискові виходить на перший план. Адже пісні шанувальникам знайомі, тому у цьому випадку, ймовірно, слухачів насамперед цікавитиме, не що сестри Тельнюк виконуватимуть, а як. Оскільки, як вже згадувалося, імена учасників проекту говорять самі за себе, і закономірно, що альбом «Тельнюк: Live Краще» їхніми зусиллями (також не можу не відзначити звукорежисера Костянтина Костенка за неймовірну якість звучання) перетворився на вишуканий творчий продукт, який дуже нечастий у сучасному українському музичному просторі.

Дмитро Шульга, «Весь Кіровоград»

 
 

Додав Art-Vertep 16 червня 2009

Про автора

Дует, як професійний колектив, сформувався в 1986 році.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска