Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Літературний подкаст kabi.net / Другий сезон «кабі.net» на оновленому сайті

Літературний подкаст «кабі.net» знову в дії! До викладення тридаційних кабінетних зустрічей ми приступимо за тиждень, а поки що викладаємо записи презентацій та зустрічей, які відбувалися на Літфесті в рамках Форуму Видавців.

Наразі в Мережі вже з'явилися записи з Володимиром Єшкілєвим (http://tinyurl.com/kvgvjq) та Мареком Краєвським (http://tinyurl.com/mjlluu) — заходьте й качайте.

До нового сезону ми підготували для своїх слачів кілька оновлень Перше стосується ресурсу, де викладаються подкасти: http://dzyga.com/podcast. Тепер він нарешті знаходиться на новому автономному блозі й містить зручний перелік представлених авторів, а також дає можливість підписатися на оновлення через RSS (http://feeds.feedburner.com/dzyga_kabinet_podcast) або по електронній пошті.

Друге стосується інтерактиву. Тепер ви можете задавати питання авторові в коментарях до анонсу його зустрічі й отримати відповіді в черговому випуску подкасту. Сподіваємося на вашу активність та заангажованість.

 
 

Додав kabi.net 18 вересня 2009

Про автора

Подкаст kabi.net від Мистецького Об'єднання "Дзиґа" - це записи зустрічей з українськими авторами й діячами культури, що відбуваються щосереди в літературній кав'ярні "Кабінет" (Львів, вул. Винниченка, 12).

Автори пов'язані с новиною

Володимир Єшкілєв , Марек Краєвський

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска