Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Статті Інформація

Автори / Григорій Семенчук / Семенчук любить тепло, каву і цигарки

У кав’ярні-книгарні «Кабінет» відбулася літературна зустріч із Григорієм Семенчуком.

У свої 18 цей письменник уже здобув неабияку популярність, особливо серед молоді. Його запрошують на «фести», перформенси, літературні вечори... Семенчук є співкоординатором літературного формування «Західний Фронт Молодої Поезії». А цьогоріч на Форумі видавців координував Міжнародний літературний фестиваль.

У «Кабінеті» було спекотно, пахло поезією та свіжими ідеями. Поет нового покоління Григорій Семенчук читав свої вірші та розповідав про «плюси» і «мінуси» літературного «фесту-2009». За словами Григорія, основним недоліком стало те, що не вдалося провести тематичних днів - через брак приміщень.

Літературний фестиваль щороку відкриватиме імена цікавих літераторів із різних куточків світу. Григорій Семенчук відзначив літературну майстерність каталонських письменників: «Каталонці надіслали мені два диски каталогів, де відбуваються перформенси і читання творів. І я зрозумів, що це фанатичні поети з фанатичною поезією. Боюсь, наші автори так писатимуть років через п’ять».

Семенчук також назвав кількох письменників, яких би дуже хотів бачити на літературному «фесті-2010». Це, перш за все, Андрій Лісовий, Віра Вовк, Андрій Підпалий, Захар Прилєпін, Едуард Лимонов, Володимир Сорокін…

Семенчук зізнався, що творити на таких літературних «збіговиськах» нелегко: «На Форумі літератори «розхавали» всю ауру, і писати все важче. Музи втікають від одного автора до іншого, і часто до тебе вони не долітають».

«Найбільше люблю писати в рідному Хмельницькому, на своєму балконі, – розповідав Семенчук. – Тут тепло, купа кави і цигарок. А найближчий поет живе аж за декілька кварталів від мене, тому все натхнення рине у мій бік».

Інна Корчук, «Високий Замок»

 
 

Додав Art-Vertep 13 жовтня 2009

Про автора

Поет, актор, організатор різних кільтурних акцій. Народився і живе у м.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска