Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Гражданин Топинамбур Гражданин Топинамбур Грубый - Брюки (2011) 3,28 Mb
Гражданин Топинамбур Гражданин Топинамбур. Синеглазочка (Бонус-ТІК) 6,12 Mb
Гражданин Топинамбур Рая (2009 р.) 7,93 Mb
Гражданин Топинамбур Медведи (2009 р.) 9,35 Mb
Гражданин Топинамбур Ландыши (2008 р.) 5,46 Mb
Гражданин Топинамбур Таня (2008 р.) 5,19 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Гражданин Топинамбур / Визначено всіх учасників фестивалю «Мир»

20 жовтня під  час прес-конференції  в офісі інтернет-холдингу «Обоз UA» було обнародувано список учасників великого концерту фестивалю МИР, що відбудеться 1 листопада у київському Палаці Спорту.

Найбільшу підтримку  під час інтернет-голосування, що з 10 по 17 жовтня тривало на офіційному сайті та в  ком’юніті проекту  МИР здобули групи «Сонцекльош», «Гражданин Топинамбур» та «Абразія», які згідно рішення оркомітету фестивалю МИР виступлять  в одному концерті з легендарними рок-групами Брати Карамазови та ДДТ.

Олена Грозовська - вокаліста гурту «Сонцекльош»: «Вкрай приємно опинитися в числі переможців конкурсу фестивалю «МИР». Нам справді є, що представити 1 листопада у Палаці Спорту. Я впевнена, що ані публіка, ані організатори не будуть розчаровані ».

Визначення кандидатів на участь у фестивалі МИР викликало неаби який ажіотаж, так в двох онлайн-опитуваннях всього за тиждень взяли участь понад  15 тисяч  користувачів інтернету. Упродовж тижня учасники голосування агітували за себе з теле-  та радіоефірів, з інтернет-видань,  за  допомогою мережевих  та  смс-розсилок.

Поліна  Булгакова – ведуча радіостанції ДжемFM, член журі відбіркового туру  фестивалю  «МИР»: «Десятка фіналістів була дуже сильною та представницькою, тому було цікаво спостерігати за конкуренцією груп, яка перетворилася на конкуренцію фан-клубів, де перемогу своїм музикантам здобули найактивніші меломани.  Мені здається, що подібні змагання є гарним уроком для будь-яких музикантів, що беруть участь у конкурсах. Треба завжди тримати тісний контакт зі своєю аудиторією, саме він є однією зі складових не лише творчого, але й комерційного успіху».

Саме активність підтримки меломанів визначила  переможців, а вже під час наради оргкомітету було вирішено додати до списку трьох лідерів голосування ще дві групи АнтитілА та CoMaha, які також брали участь в конкурсі. Групам АнтитілА та  CoMaha надана можливість виступити в концерті фестивалю МИР за соціальну спрямованість наданого на конкурс музичного матеріалу.

1 листопада в київському Палаці Спорту АнтитілА заспівають пісні: «Давай Поговорим», «Половинки» та «Вибирай», а група CoMaha відкриє концерт антивоєнною піснею «На Межі», що була написана минулого року одразу після військового конфлікту на Кавказі. В запису пісні «На Межі» взяв участь лідер групи MRK та вокаліст Green Grey  Дмитро «Мурік» Муравицький.

Олег  Карамазов – лідер  групи Брати Карамазови, один із засновників  фестивалю «МИР»: «На глядачів, що прийдуть 1 листопада до київського Палацу Спорту чекатиме справді неординарна подія. Під одним дахом зберуться дуже різні музиканти, які є представниками різних стильових напрямів і навіть різних поколінь, але всіх учасників фестивалю «МИР» об’єднує пам'ять та повага до Великої Перемоги, ювілей якої ми будемо святкувати 9 травня наступного року. Великим концертом 1 листопада ми даємо старт масштабному соціально-культурному фестивалю МИР».

 
 

Додав Art-Vertep 20 жовтня 2009

Про автора

  Состав группы: Роман Забуга – вокал, взаимодействие с публикой, харизма; Андрей Удовиченко – ударные, оптимизм; Кирилл Харченко – бас, нервы; Андрей Наконечный – гитара, реализ

Автори пов'язані с новиною

Сонцекльош , Абразія , КоМаха , Брати Карамазови

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска