Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Міжнародний книжковий ярмарок «Медвін» / Сестри Карпи та брати Капранови нагодують читачів

Вперше в історії українських книжкових ярмарків!


На ХІІ Київському книжковому ярмарку працюватиме справжня кухня.
Саме там у п’ятницю, 6 листопада, о 13-00 Ірена Карпа почастує відвідувачів стравою неодноразово згадуваної у власних творах східної кухні – куркою карі з зіра-рисом та палак паніром. Шеф-кухарем буде сама Ірена, кухарчуком при Ірені буде сестричка Гапа Карпа, модератором кулінарного дійства – Юка Гаврилова. Для артистичного поглинання страви з магічними наслідками буде проведений не складний, але дієвий ритуал. Тож, буде смачно й весело.

Кухня працюватиме у другому виставковому залі протягом ХІІ Київського книжкового ярмарку (який проходитиме 5-8 листопада, у експоцентрі «Спортивний»: вул. Фізкультури, 1, ст.м. Республіканський стадіон).

Кухня буде майданчиком для приготування письменницьких страв та презентацій кулінарниї книжок.

Отже, протягом ХІІ Київського міжнародного книжкового ярмарку українські письменників готуватимуть свої фірмові страви та частуватимуть ними відвідувачів ярмарку.
У четвер, 5 листопада о 13-00, ДАША МАЛАХОВА, автор кулінарної книги «Картата потата» та ведуча кулінарної передачі на «Інтері», приготує для відвідувачів виставки свої фірмові мафіни. Даша чекає на прихильників корисного й здорового харчування на КУХНІ одразу після церемонії офіційного відкриття виставки.

У п’ятницю, 6 листопада, о 13-00 ІРЕНА та ГАПА КАРПИ почастують голодних та спраглих читачів Куркою карі з зіра-рисом та палак-паніром.

У суботу, 7 листопада о 14-00, БРАТИ КАПРАНОВИ запрошують на майстер-клас із приготування фірмового очаківського кулешу за рецептом професора Майбороди - звісно, з подальшою дегустацією! Спостерігати за процесом приготування кулешу у виконанні письменників та скуштувати страву можна буде на КУХНІ.

Заплановано також презентації кулінарних книжок від найкращих українських видавництв з дегустацією найсмачніших страв.

Окрім КУХНІ, Медвін цього року готує для відвідувачів багато інших сюрпризів. На виставці кожен знайде для себе щось цікаве, бо в експоцентрі «Спортивний» з 5 по 8 листопада буде представлено найрізноманітніші програми тематичних книжкових заходів:

  • «Книжка і спорт» — зустрічі з зірками спорту, авторами спортивних книжок, круглий стіл з проблем спортивної книжки
  • «Книжка і діти» – книжкові розваги, виступи казкаря лірника-Сашка, майстер-класи з мультиплікації, ілюстрування дитячих книжок
  • «Книжка і образотворче мистецтво» - майстер-класи з каліграфії, друкарської справи, виготовлення паперу для всіх бажаючих
  • «Книжка і кіно» — покази екранізацій творів української літератури, майстер-класи відомих сценаристів
  • «Книжка і театр» - майстер-класи драматургів та зустрічі з режисерами, круглий стіл «Українська книжка на сцені».
  • «Книжка і музика» - співана поезія, щоденні вечірні концерти книжкових музик
  • «Книжка і ЗМІ» - зустрічі з ведучими книжкових передач, круглий стіл про стосунки книжок та медій.
  • «Книжка і Інтернет» - презентації книжкових інтернет-ресурсів, електронних книг та інтернет-магазинів
  • «Книжка і влада» – відкрите засідання Міжвідомчої комісії з проблем книжкової галузі за участі урядовців, зустрічі з авторами книжок про політиків, дискусія про перспективи бібліотечної галузі
  • і звичайно «Книжка як книжка» – презентації, автограф-сесії, книжкові ігри, вікторини, круглий стіл «Алкоголь, секс і наркотики як стимулятори творчості – український досвід».
І ГОЛОВНЕ – ПОВНО-ПОВНІСЬКО НАЙСМАЧНІШИХ КНИЖОК

 
 

Додав Art-Vertep 28 жовтня 2009

Автори пов'язані с новиною

Ірена Карпа , Гапа Н. Карпа , Брати Капранови

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска