Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Гурт мандрівних дяків Вертеп Похороночка 4.76 Mb
Гурт мандрівних дяків Вертеп Отче (2019) 6,79 Mb
Гурт мандрівних дяків Вертеп А вчора-звечора (колядка 2017) 6.85 Mb
Гурт мандрівних дяків Вертеп Ультрас Андрійко (2016) 6.46 Mb
Гурт мандрівних дяків Вертеп Чучупака (Василь) (2015) 3.04 Mb
Гурт мандрівних дяків Вертеп Осінь (На південь...)2015 8.89 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Статті Інформація

Автори / Гурт мандрівних дяків Вертеп / Гурт «Вертеп» завершує запис свого нового альбому та готується до етно-ф‘южн вечорниць!

«Співаник» - новий альбом гурту «Вертеп» з двома десятками найвідоміших народних пісень можна буде придбати в магазинах або скачати в мережі вже на початку грудня!

Тоді ж «вертепники» почнуть грати свої етно-ф‘южн вечорниці в ряді міст країни. Клубам чи приватним особам, охочим побачити у себе модерні вечорниці від нетрадиційного вертепу вже зараз треба зголошуватись на сайті Мистецької агенції «Арт-Вертеп» artvertep.com в розділі Віршоспіви», основу якого складали джаз-рокові та ф‘южн-награвання на вірші сучасних українських поетів, «Співаник» є легковпізнаваним та етнічно-рідним для слухача від 5 до 95 (а дай Боже Вам здоров‘я й до 125!) років. Усіма знані пісні можна буде легко підспівати за святковим столом, розучувати на шкільних уроках музики, а чи піднімати ними настрій, слухаючи в ранковому плеєрі або автомагнітолі! (За бажанням додати інше).

«Вертеп» презентуватиме «Співаник», додавши до своєї назви невеличке слово «бенд», і якщо на диску або афішах ви прочитаєте «Вертеп-бенд», то це означатиме що в гурті з‘явився традиційний інструмент мандрівних музик України – бандура, а разом із ним і гарна жінка та цікава співачка Оленка Завгородня.

Таким чином, гурт складається з трьох чоловічих та одного жіночого вокалу, етнічних скрипки та баяна, джазових клавішних, шестиструнного фанкового басу й танців та мотивів різних континентів українською мовою!

Вертепуймо!

Уже можна скачати пісні зі «Співаника»:

  • Била мене мати (Вертеп-бенд, 2009 р.)
  • Пливе човен (Вертеп-бенд, 2009 р.)
  • Ой, чорна я си, чорна (Вертеп-бенд, 2009 р.) 
  • Ой, чий то кінь стоїть (Вертеп-бенд, 2009 р.)


Пісні з «Віршоспівів»:


Інтерв`ю Тимофія Хом`яка сайту gorod.dp.ua
Фотозвіт з концерту «Вертеп-бенду» в театрі Крик

 
 

Додав Art-Vertep 05 листопада 2009

Про автора

ВЕРТЕП (Гурт мандрівних Дяків) Заснований 8-го березня 2001 року в м. Дніпро.  В репертуарі гурту більше сотні композицій в різноманітних музичних стилях і напрямках.

Автори пов'язані с новиною

Тимофiй Хомяк , Олексiй Бондаренко

 

Коментарi

06 листопада 2009

Дуже якісний альбом. Відчувається, що зроблений з любов'ю. Мені сподобався. Шкодую, що не мав можливості бути присутнім на його презентації в "Крику"

06 листопада 2009

кльовий альбом, я подарувала бабусі, вона пораділа :)

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска