Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Контрабас Осінь (2007 р.) 2,43 Mb
Контрабас Подоріжжя од Полтави (2007 р.) 1.54 Mb
Контрабас Нічний блюз (2007 р.) 2.54 Mb

Суми / Відзначення 6-ї річниці Студентської революції у Сумах

12 ТРАВНЯ

м.Суми

Студенти зі всієї України їдуть до Сум, щоб згадати, як це – боротися зі свавіллям влади, відстоювати свої права, як це – ПЕРЕМАГАТИ!

У програмі святкування: зустрічі й спілкування «ветеранів» студентського руху з «молодняком», тематичний круглий стіл і 2 прес-конференції з учасниками «Студентської революції на траві 2004 р.» та з лідерами музичних гуртів, які даруватимуть своє мистецтво сумчанам. А ще усіх чекає справжня студентська каша з польових кухонь!

У другій половині дня усі бажаючі зможуть побачити фільм про події травня-червня 2004 р. і потрапити на великий концерт відомих українських гуртів, таких як «Етсетера» (м. Суми), «Контрабас» (м. Полтава) та київських гуртів «Вперше чую», «Самі свої», а також легендарної і народженої саме студентським спротивом «Рутенії». Фіналом програми стане виступ ще однієї легенди української рок-музики – формації «Кому вниз». І, що теж приємно, – там не буде обридлих політиків!

Контактна особа:

Сергій Пантюк – 067 538 90 41, е-mail: pantyuk@ukr.net

Акредитованим журналістам надається місце у автобусі (виїзд у середу 12 травня о 09.00 з Контрактової площі (біля пам'ятника Самсону).

Інформаційна довідка: «Студентська революція на траві 2004 р.», що відбулася у м. Суми – подія безпрецендентна, коли тодішня влада спробувала свавільно і грубо порушити права студентів. І тоді сумські студенти, протиставляючи жорстким репресіям влади лише чітку самоорганізацію та щиру готовність досягти мети, не надто зважаючи на численних політиків, які прагнули прилипнути до їхньої акції і принагідно попіаритися, таки ПЕРЕМОГЛИ!!! І їхня перемога покотилася хвилею по всій країні, ставши гідним поштовхом до осінньо-зимових подій того ж 2004 р., які отримали пафосну назву Помаранчевої революції і були так бездарно знівельовані тими ж політиками.

Детальнішу інформацію зможете знайти тут:

http://blogs.pravda.com.ua/authors/pantyuk/4be4f751e3fea/

http://inlit.com.ua/node/4007

http://pravda.com.ua/news/2004/07/30/3001538/>

 

Про авторів

Контрабас , Рутенія , , Самі Свої

Додав Art-Vertep 11 травня 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска