Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Кам'янське / Концерт BLUESMANа Макса Таврічеського

25 СІЧНЯ 20:00

BREZHNEFF-PUB (вул. Сирцова, 15)
35 грн.

СПРАВЖНІЙ ЧОРНИЙ БЛЮЗ ПО- БІЛОМУ !
НЕПОВТОРНИЙ БІЛИЙ БЛЮЗ ПО- ЧОРНОМУ !
Макс Таврійський !
http://vk.com/maxtavrichesky
Макс Таврійський - виконавець акустичного блюзу , що живе в Києві , родом з Херсона. Це типовий сонгстер -в його репертуарі різнопланові за жанром пісні , але виконані в певній і впізнаваною манері. Практично вся творча біографія Макса - боротьба зі стереотипами і підміною понять . Концерти виконавця доводять, що блюз , особливо акустичний - це і не нудно і не нудно ; білий , та ще з України може і відчути і зіграти блюз. У музиці Макса не знайдеш модних фішок і ультратехнікі -все майстерність цього виконавця направлено на духовні шукання і вічні питання .
 
Репертуар Макса Таврійського складається більш ніж з 300 пісень класики блюзу , рок- н- ролу , фолку , кантрі , спірічуелз , авторських композицій англійською мовою і імпровізацій на теми The Doors , Jimi Hendrix , Bob Dylan , Dire Straits , Chris Rea та ін звучання в стилі « людина- оркестр » (гітара , губна гармоніка , Казу ) .
 
З 2006 року цей виконавець регулярно займається організацією блюз джемів в Києві , збираючи іполнітель блюзу з усією страни.С подачі Макса в Києві були організовані концерти Боба Марголіна , Джона Неметті , Ховарда Леві , Роберта Лайтхауз , Дерріка Біг Уокера , Матьяша Прібойшского , не кажучи вже про численні візити російських виконавців блюзу.
 
Влітку 2013 року Макс Таврійський записав свій перший офіційний диск " Got Harp , Will Travel ", що отримав позитивні відгуки не тільки серед шанувальників і колег музиканта , а й від таких майстрів як Karl Frierson ( De Phazz ) , Bill Dowey , Virgil Thrasher . Відгуки продовжують надходити.
 
З 1997 по 2002 жив і грав блюз в Туреччині.
Брав участь у фестивалях :
«Рок -н- рол Таврійський» 1993 , 1995 , 1996р ; « Перлини сезону -95» , Конвалія -джаз ( 1996 ) (у складі " Strawberries Blues Band " )
« Sailing Blues » 2007 (м. Київ) ( соло)
IV Московський міжнародний блюз фестиваль 2007
(у складі Kiev Blues Union )
III міжнародний фестиваль «Мінськ Блюз » 2008
«Осінній Блюз » 2009 ( Устрики - Долішні , Польща )
JAMMIN ' BLUEZZZ 2010 ( м.Запоріжжя )
(у складі LANDCRUISERS )

 

Про авторів

Макс Тавріческій

Додав nady 16 січня 2014

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска