Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Мартові бенд Тромбон (2008 р.) 3.96 Mb
Мартові бенд Колискова (2008 р.) 5.63 Mb
Мартові бенд І ти (2008 р.) 3.60 Mb

Вінниця / Гурт «Мартові» презентує альбом. Спеціальний гість — ДахаБраха

16 ТРАВНЯ 19:00

Театр ім. М.К. Садовського

Настав „Час” Мартові!

Мартові та спеціальні гості (гурт Даха Браха) з новою оригінальною програмою 16 травня виступають у театрі ім. М.К. Садовського (місто Вінниця).

Відбудеться презентація суперсвіжого альбому гурту у колі друзів та шанувальників.

Всього рік тому вінницький гурт „Мартові”, що уже добре знаний шанувальниками якісної сучасної української музики, отримав змогу записати свій перший студійний альбом. Охоплені бажанням бачити перший доробок досконалим, хлопці та дівчата багато часу провели на студії „Мед”. І ось, нарешті, довгоочікуване кружальце, що отримало назву „Час”, готове! Почути ці пісні 16 травня матиме змогу кожен відвідувач супер-концерту.

Вибухове нове звучання і той самий полум’яний запал - це будуть уже інші, оновлені „Мартові”, „Мартові”, яких ви ще ніколи не чули! З вражаючою енергією, палким бажанням виробити власне перфектне звучання, вони писали нові пісні та відточували звучання вже знаних. В грудні 2009 гурт запросив долучитись до запису Ірину Коваленко з „ДахиБрахи” з її неповторним голосом. Ірині надзвичайно припала до душі свіжа та емоційна музика гурту. Також взяла участь у запису однієї з пісень Аннушка Lilith з запорізького гурту «General Wound».

Перші кроки на шляху до успіху вінницький гурт „Мартові” зробив ще в 2006 році. Поступово виробляючи ні на кого не схожу манеру звучання, що почала іменуватись март-хаосом, вони вдосконалювали себе виступами на знаних фестивалях, таких як „Червона Рута” та „АртПоле”. В травні 2009 року гурт „Мартові” бере участь у конкурсі вуличних музикантів, який з блиском виграє та отримує змогу записати альбом, який отримує назву однієї з пісень диску - «Час».

Концерт, що збурить Вінницю, буде складатись з двох відділень: виступу «Дахи Брахи» у першому та виступу «Мартові», за участю Ірини Коваленко та Аннушкі Lilith, у другому відділенні. Звучатимуть абсолютно нові твори, які ще ніхто не чув!

16 травня 19.00 – це „Час” Мартові! Увага, квитки уже у продажу! Ціни: 40, 50 та 60 грн. Квитки можна придбати в касах театру, магазинах Мобі Дік та Метроном, а також на першому поверсі ЦУМ.

Лариса Тимченко

 

Про авторів

Мартові бенд , ДахаБраха

Додав Art-Vertep 28 квітня 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска