Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Дніпро / Дереш, Поваляєва та Ушкалов у Дніпропетровську презентують збірку «Декамерон»

27 ТРАВНЯ 18-00

11-00 - перший корпус Дніпропетровського національного університету, ауд. 1303 18-00 магазин Empik (бул. Театральний, 3). 18-30 - клуб Mastershmidt (вул. Шмідта, 14)

Навесні у всіх книгарнях країни з’явилась у продажу унікальна збірка - «Декамерон. 10 українських прозаїків останніх десяти років». Грецьке слово «дека», що перекладається як «десять», дивовижним чином об’єднало ДЕСЯТЬ вишуканих історій від ДЕСЯТИ найпопулярніших авторів, ДЕСЯТИ перших років нового тисячоліття.

У Дніпропетровську презентації пройдуть 27 травня:

  • 11-00 - перший корпус Дніпропетровського національного університету, ауд. 1303
  • 18-00 магазин Empik (бул. Театральний, 3).
  • 18-30 - клуб Mastershmidt (вул. Шмідта, 14). Вхід вільний з книгою "Декамерон"

ПРИДБАТИ КНИГУ

З 23 по 28 квітня у Харкові, Києві та Львові - пройшла перша частина авторського туру присвяченого виходу збірки «Декамерон. 10 українських прозаїків останніх десяти років». Три міста, п’ять днів, вісім авторів, десять презентацій та більше тисячі автографів від письменників прихильникам сучасної української літератури – такі перші результати авторського туру. Продовження пройде у Дніпропетровську та Запоріжжі, в рамках якого планується презентація збірки, зустрічі авторів з читачами та автограф-сесії. Беруть участь Любко Дереш, Світлана Поваляєва та Сашко Ушкалов.

 

Про авторів

Іван Лопатченко , Сашко Ушкалов , Світлана Поваляєва , Любко Дереш

Додав vanyalop 20 травня 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска