Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Дніпро / Третій фестиваль Gorod Майстрів в Дніпропетровську

05-06 ЛИСТОПАДА 10:00

ТРЦ Дафі на Підстанції
Вхід вільний

5-6 листопада 2011 року в Дніпропетровську - ТРЦ Дафі на другому поверсі - відбудеться 3-й фестиваль Gorod Майстрів

Міський сайт gorod.dp.ua і мистецька агенція Арт-Вертеп знову збирають майстрів на свято краси та мистецтва!

Близько 20 000 дніпропетровців були учасниками, глядачами і покупцями перших двох фестивалів Gorod Майстрів, якими ми відсвяткували День Незалежності та День Міста. Дніпропетровськ радували своїми виробами як місцеві рукотворці, так і майстри з усієї України.

Продовжуючи традиції, організатори фестивалю "Gorod Майстрів" вирішили знову створити свято для мешканців та гостей Дніпропетровська. Ще більше творів мистецтв, прикрас та авторського одягу, декору та інтер'єрних елементів, ексклюзивних подарунків та приємних сувенірів буде представлено 5-6 листопада для всіх. А також майстер-класи, аніматори, музика, танці та інші розваги для дітей і дорослих.

Нагадаємо, що ідея Gorodа Майстрів виникла в березні 2011 року, коли міський сайт gorod.dp.ua успішно запустив проект Місто Майстрів - регіональний каталог майстрів ручної роботи. Метою проекту є створення єдиної бази всіх творців ручних виробів, їх просування та привернення уваги суспільства до майстрів та їх виробів.

Співорганізатор мистецька агенція «Арт-Вертеп» в рамках події запрошує нових майстрів представити свої твори на одному з найбільших українських арт-порталів Artvertep.com і в інтернет-магазині Artvertep.com/shop. Крім щоденного огляду культурно-мистецького життя країни: афіші, новини, рецензії, на порталі представлені кілька тисяч персональних блогів майстрів з різних регіонів України. Народні ремесла, сучасний декор, іграшки, картини, живопис, авторський одяг, інтер'єрний дизайн і багато інших напрямків сучасного мистецтва можна не тільки подивитись, але й придбати через інтернет-магазин artvertep.com/shop, а також в реальній арт-крамниці «Білокнижник» на вул. Червона 11.

До участі у ярмарці «Gorod Майстрів», а також до проведення майстер-класів та мистецьких виступів запрошуються майстри, художні школи, майстерні, магазини і салони, які створюють і пропагують авторські вироби, музичні та танцювальні колективи.

Умови участі фестивалю «Gorod Майстрів» 5-6 листопада 2011 р.:

300 грн. - Членський внесок для майстрів (за 2 дні)
350 грн.
- Членський внесок для майстрів (включаючи обладнання: стіл і стілець, за 2 дні)
450 грн.
- Членський внесок для магазинів і салонів, що представляють авторські вироби

Для майстрів, які не мають можливості відвідати фестиваль, спеціальна пропозиція від Мистецької агенції «Арт-Вертеп» - представлення ваших творів.

Організаційні питання
та питання щодо розміщення товарів в арт-крамниці "Білокнижник"
artvertep@gmail.com або за тел. 050 361 62 82

 

Про авторів

Фестиваль Gorod Майстрів , Мистецька аґенція Арт-Вертеп

Додав ceny bab 12 жовтня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска