Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Дніпро / Авторська виставка живопису Вікторії Фастенко

15 ТРАВНЯ - 15 ЧЕРВНЯ

Кафе «У Бекіра» (ТК «Biennale» на вул.Космічній, 53а)

15 травня в рамках серії виставок в авторській кав'ярні «У Бекіра», відкривається нова виставка живопису Вікторії Фастенко, яка триватиме до 15 червня.

У ранньому дитинстві Вікторія, як кожен дитина, любила малювати. На вікнах, підвіконнях, в альбомі, запам'ятовуючи свої дитячі враження від світу.

У шкільні роки це захоплення стає одним з багатьох дівочих хобі. Серед інших особливе місце займає інтерес до перукарського ремесла, який після закінчення школи професією на наступні 10 років. Бере участь у численних конкурсах, багато разів займає призові місця. Розуміючи, що це не просто робота, а покликання, Вікторія надходить у Київський Національний Університет Культури на факультет перукарського мистецтва. Через 5 років стає дипломованим дизайнером зачіски.

Творячи образи зачісок, Віка все частіше мріє творити завершення образи людей, робити їх повне перевтілення. Так народжується ідея про створення креативної імідж-студії ...

У пошуку оригінальних елементів інтер'єру для імідж-студії, що підкреслюють креативну ідею, Віка вирішує створити кілька власних картин. Спочатку звертається до прийому авторської репродукції, запозичуючи невигадливі сюжети з робіт відомих художників.

Бажання прикрасити інтер'єр студії переростає в пристрасне захоплення, і Вікторія освоює нові техніки письма, пробує себе в різних жанрах.

Нарешті спокуса підняти завісу в яскравий і таємничий внутрішній світ жінки реалізується в серії власних образів. У сюжетах робіт - еротика екзотичних квітів, таїнство стосунків чоловіка й жінки, вічна краса жіночого тіла ...

 

Про авторів

Кав`ярня У Бекіра

Додав Art-Vertep 11 травня 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска