Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Дніпро / Виставка-ярмарок виробів ручної роботи «День Всіх Закоханих»

11 ЛЮТОГО 10.00-17.30

Дніпропетровський історичний музей (пр. Карла Маркса, 16)
2/4 грн

Напередодні Дня Закоханих, амури спустилися на землю і захотіли трохи погостювати в історичному музеї. Вони вирішили влаштувати свято мешканцям Дніпропетровська та провести виставку-ярмарок унікальних виробів ручної роботи, які можна подарувати коханій людині. Милі прикраси для вашої другої половинки, сувеніри, картини та багато іншого ви зможете побачити і придбати.

Чудовий світ виробів ручної роботи, це в першу чергу можливість зробити індивідуальний, оригінальний і неповторний подарунок близьким. Унікальні вироби, створені майстрами вручну – це політ людської фантазії, творчого натхнення, частинка вкладеної душі і настрою. Роботи, виконані з натуральних матеріалів, витончено доповнять ваш інтер’єр. Всі ми вже втомилися від низькоякісних китайських штамповок, які завалили прилавки магазинів і продаються за завищеними цінами. Не всім дано створювати своїми руками прекрасне, але зробити хороший вибір – значить подарувати позитивні емоції і увага дорогій серцю людині.

Відвідайте нашу виставку, і ви зможете переконатися, якими різноманітними і чудовими можуть бути подарунки. Вашій увазі буде представлено неповторне лазерно-світлове шоу та розіграш призів серед гостей.

З радістю чекаємо на Вас!

Арт-проект «Двох Друзів» організовує проведення виставки-ярмарку виробів hand-made, приуроченої до Дня Святого Валентина.

Виставка буде проходити в період з 11 по 13 лютого включно в будівлі історичного музею (зала №8).

Графік роботи: 10:00-17:30

Вартість квитків: 2 грн. – дитячий, студентський та 4 грн. – дорослий

Контактний телефон кураторів проекту:

(066) 688-65-65 – Максим

(093) 937-86-18 – Денис

 

Про авторів

Дніпропетровський історичний музей

Додав OksanaY 08 лютого 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска