Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Дніпро / Фотовиставка Павла Маменка та Володимира Таразевича «Зима у місті»

Художній музей (вул. Шевченка, 21)

З 19 грудня 2011 по 9 лютого 2012 року у Дніпропетровському художньому музеї триватиме невелика фотовиставка «Зима у місті».

У той час, як на вулиці стоїть по-осінньому тепла погода, світлини Павла Маменка та Володимира Таразевича нагадають про те, якими казково-засніженими бувають вулиці нашого міста, й навіють по-справжньому зимовий настрій, налаштують на прийдешні новорічно-різдвяні свята.

Павло Маменко – відомий у місті фотохудожник. Народився і виріс у Дніпропетровську. Захоплюється фотографією понад 40 років. Один із найулюбленіших жанрів – міський пейзаж. Найбільше фотохудожник полюбляє знімати Дніпропетровськ з дахів багатоповерхівок.

Павло Маменко – співавтор 4-ох фотоальбомів з краєвидами Дніпропетровська, автор відомої кругової панорами нашого міста, що її «Дніпрокнига» видала 2006 р. Понад 800 його робіт розміщено на міському сайті gorod.dp.ua. Також у портфоліо Павла Павловича є численні світлини міст Дніпропетровської області та більш ніж 40 міст України.

Володимир Таразевич – теж фотограф «зі стажем», хоча й не такий відомий, як Павло Маменко: перший фотоапарат він придбав у свої 18, понад 30 років тому. Згодом захоплення перетворилося на роботу: нині у доробку Володимира є світлини різних жанрів, утім найбільше часу він приділяє подієвій фотографії: знімає сцени з життя, громадські заходи, весілля, дні народження, родинні та корпоративні свята тощо.

Таких різних авторів поєднала у стінах Художнього музею одна тема – зима у нашому місті.

тел.: 47-33-38, 744-60-35

Цена билета: 6 грн., для студентов – 4 грн.,

для школьников и пенсионеров – 2 грн

 

Про авторів

Дніпропетровський художній музей

Додав OksanaY 18 грудня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска