Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Дніпро / Експериментальна фотовиставка «Спека» Марлена Матуса і Вікторії Буйвід

29 ЛИСТОПАДА - 16 ГРУДНЯ

Дніпропетровський художній музей

В експозиції репрезентовано роботи Марлена Матуса і Вікторії Буйвід, котру до певної міри можна вважати ученицею Матуса.

Ім’я Марлена Матуса широко відоме в нашій країні і за кордоном. Він - найстаріший член Спілки фотохудожників України, котрий уплинув на формування цілої низки фотографів Дніпропетровська і котрому наше місто завдячує виникненню власної школи фотографії. На виставці «Спека» репрезентовано серію світлин Марлена Матуса, що він їх відзняв ще у середині 1970-х. Об’єднані назвою «Цивілізація», вони демонструють авторове бачення історії.

Вікторія Буйвід- наша землячка, котра нині мешкає у Росії, відома своїми успішними виставками у Нью-Йорку, Лондоні, Парижі та інших європейських містах. Для проекту «Спека» авторка використала свої дитячі фотоексперименти тих самих 1970-х, додавши до них картинки військових дій в Осетії 2008 року. «Надруковані на тканині і розписані вручну олією, ці роботи вже незрозуміло як ідентифікувати - чи то фотографія, чи то живопис» (Варвара Михайловська).

Фотопроект «Спека» напередодні буцімто імовірного кінця світу, який обговорює увесь світ, звертається до проблематики тривожного передчуття, вважають організатори експозиції.  

Працюватиме фотовиставка «Спека» по 16 грудня.

 

Звертаємо увагу! На час роботи у ДХМ виставки «Нормандія у живописі» (по 13 січня) музей працюєу такому режимі:

з понеділка по четвер з 11:00 до 19:00 (каса припиняє продаж квитків о 18:30),

у суботу та неділю з 10:00 до 18:00 (каса припиняє продаж білетів о 17:30),

вихідний – п’ятниця, перший понеділок місяця – санітарний день

 

 

Про авторів

Дніпропетровський художній музей

Додав Настічка 01 грудня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска