Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Дніпро / Музичі ChristmasArtFair у Дніпропетровську: за мотивами світових ярмарків сучасного мистецтва

16-22 ГРУДНЯ

Я Галерея у Дніпропетровську, на Гусенка, 17

Музичі ChristmasArtFair у Дніпропетровську – мистецька подія, створена за мотивами світових ярмарків сучасного мистецтва. Уперше подію було організовано Алевтиною Кахідзе та Оленою Остраковою минулого року в майстерні художниці у с. Музичі, а цього року – її запрошено в арт-центр Павла Гудімова Я Галерея у Дніпропетровск! 

У Дніпропетровську не проходило жодного ярмарку сучасного мистецтва. І це хороший привід, щоб помріяти про цю специфічну можливість зустрітися із сучасним мистецтвом, адже купити предмет мистецтва значить стати заручником інтерпретацій і власних рефлексій щодо нього - перед сусідами, друзями... Проте найважливіше спробувати - примірити цю роль.

Саме для цього й створювався МузичіChristmasArtFair - Алевтиною Кахідзе та Оленою Остраковою в селі Музичі в майстерні художниці. Там теж не проходило ярмарків. І вдалося: кількаденний перфоменс відкритості, щедрості й невловимого відчуття, що це не кінець, і продовження буде. І ось арт-центр Павла Гудімова Я Галерея запрошує МузичіChristmasArtFair у Дніпропетровськ! З усіма нестандартними для ярмарків сценаріями, з фільмами про мистецтво, теоріями про колекціонування, а найголовніше - з роботами художників, спеціально відібраними для цієї події. Павло Гудімов та Павло Мартинов - засновники арт-центру - дають тільки одну пораду щодо організації ярмарку в Дніпропетровську: орієнтуватися на колекціонера Майбутнього - того, хто за предметом мистецтва «бачить» значно більше...

Отже МузичіChristmasArtFair незабаром потрапить у Дніпропетровськ - з 17 до 22 грудня! Готові червоні й зелені позначки для відмічення: червона - роботу продано, зелена - зарезервовано. А також фіолетова позначка - не зрозуміло, і біла - пам'ятатиму... Тим не менш, усі роботи залишаться до останньої хвилини ярмарку - не побачити будь-яку буденеможливо. Не побачити можливо тільки «сам початок» МузичіChristmasArtFair у Дніпропетровську, якщо не поквапитися записатися на перед-відкриття ярмарку для ста перших відвідувачів*.

До того ж... роботи на МузичіChristmasArtFair у Дніпропетровську коштуватимуть не більше 500 гривень. Безцінною буде бесіда про ці роботи із відвідувачами. Заради цього діалогу Алевтина Кахідзе полишить свою майстерню в Музичах, щоб бути тут, в арт-центрі Я Галерея в Дніпропетровську - із «самого початку» і до останньої хвилини ярмарку...

 

Алевтина Кахідзе, Музичі, 2012

* Перед-відкриття ярмарку відбудеться 16 грудня о 18.00 в арт-центрі Я Галерея у Дніпропетровську, на Гусенка, 17. Запис розпочинається 3 грудня о 14.00 за телефоном: 067 622 29 92.

За додатковою інформацією, фотоматеріалами, коментарями учасників подій звертайтесь: 

координатор проектів Катерина Семенюк, 067 567 30 20, ks@yagallery.com.ua.

 

Про авторів

Арт-центр Я Галерея

Додав nady 13 грудня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска