Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Дніпро / Виставка творів дніпропетровських художників Сергія Ісаєва та Євгена Логвиненка «Із ПередОстаннього»

26 ЛЮТОГО - 17 БЕРЕЗНЯ

Дніпропетровський художній музей (вул Шевченка, 21)

26 лютого у Дніпропетровському художньому музеї було відкрито виставку творів дніпропетровських художників Сергія Ісаєва та Євгена Логвиненка «Із ПередОстаннього».

В експозиції представлено понад двадцять живописних робіт різних жанрів: пейзажі, натюрморти, тематичні й історичні картини. Виставка демонструє творчі пошуки та здобутки майстрів за останні роки.

  • Логвиненко Євген Спиридонович - живописець, член Спілки художників СРСР з 1977 року.

Народився 17 січня 1944 року у с. Володарське (Кокчетавська область, Казахстан). 1950 року родина художника перебралася до Дніпропетровська. 1964-го Логвиненко закінчив Дніпропетровське художнє училище, 1975-го - Ленінградський інститут живопису, скульптури й архітектури ім. І. Рєпіна.

Художник брав участь в обласних, республіканських, всесоюзних та міжнародних виставках. З 1990 року полотна Логвиненка експонувалися в Австрії, Англії, Угорщині, Канаді, Китаї, Тайвані.

Роботи Євгена Логвиненка зберігаються у Дніпропетровському художньому музеї і Тайванському музеї сучасного мистецтва, в приватних колекціях в Україні, Канаді, Японії, Бразилії, країнах Європи.

  • ІсаєвСергій Іванович - живописець, член Спілки художників СРСР з 1978 року. Народився 27 листопада 1949 року у м. Комсомольськ-на-Амурі (Хабаровський край).

1974 року закінчив факультет монументального живопису Московського державного художнього інституту ім. В. Сурикова і приїхав працювати у Дніпропетровськ. Упродовж кількох наступних років Ісаєв створив монументальні твори, що й нині прикрашають наше місто: «Мостобудівники» (1974-1975), «Студенти Дніпропетровська» (1978), «Ми новий світ побудуємо» (1978), Сграфітто в обласному телецентрі (1978) тощо. Сергій Іванович також брав участь в оформленні Будинку органної і камерної музики, створивши 8 розписів і 22 вітражі.

Ісаєв – учасник численних обласних, республіканських, всесоюзних та міжнародних виставок. Його роботи знаходяться у Дніпропетровському художньому музеї, Дніпропетровському національному історичному музеї ім. Д. І. Яворницького, державному історико-культурному заповіднику у місті Корсунь-Шевченківський, приватних колекціях в Україні, Росії та країнах Європи.

 

Виставка «Із Передостаннього» триватиме по 17 березня 2013 р.

 

вул. Шевченка, 21

Тел. 744-60-35, 47-33-38

Музей працює з 11:00 до 17:30 (каса до 17:00),

вихідний день - п`ятниця, перший понеділок місяця - сандень

 

Про авторів

Дніпропетровський художній музей

Додав nady 27 лютого 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска