Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Дніпро / персональна виставка Євгена Лещенка «Обретенный рай»

06 ЖОВТНЯ - 03 ЛИСТОПАДА

галере "АртСвіт" (вул. Артема, 4 а)
вхід вільний

З 6 жовтня по 3 листопада в галереї ARTSVIT за адресою Артема, 4А вперше у Дніпропетровську проходитиме персональна виставка Євгена Лещенка.

Роботи Євгенія Лещенка, заслуженого художника України, знаходяться в музеях нашої країни, Росії, Франції, США, Польщі, Швеції, Швейцарії, Японії, Німеччини. Безліч полотен художника прикрашають великі колекції в світі і Україні.

Євген Лещенко, за висловом одного з найвпливовіших кураторів та інтелектуалів Східної Європи Єжи Онуха, «найгеніальніший і самий невідомий художник України», народився в 1952 -му році в Кривому Розі. Закінчив Національну Академію мистецтв і архітектури.

Унікальність творчості Євгена Лещенка полягає в обраному шляху, отримавши академічну освіту, художник духовним шляхом прийшов до радісної різноманітності народного мистецтва. Головним об'єктом для творчості талановитого Майстра є втрачений людством, але знову знайдений на полотнах художника Рай - світ ідеальної природи, населений птахами, тваринами, рослинами.

Картини Євгена Лещенка розповідають історії - особливою живописною мовою, основою якої є світле сприйняття світу, передане сміливою кольоровою гамою.

Галерея ARTSVIT рада познайомити Дніпропетровськ з творчістю Євгена Лещенка. З одного боку, мало хто з українських художників може похвалитися трьома персональними виставками в Національному художньому музеї і безліччю проектів за кордоном, з іншог, Євген Лещенко навіть у сусідньому Дніпропетровську ніколи не показував великої експозиції своїх робіт. Галерея ARTSVIT із задоволенням виправляє цю несправедливість, представляючи досвідченій дніпропетровській публіці творчість криворізького Майстра.

Роботи Євгенія Лещенка звернені до всіх, хто здатеним зануритися у світ уяви - і дітям, і дорослим.

 

Вхід вільний.

Виставка працюватиме з 6 жовтня по 3 листопада, за адресою: вул. Артема, 4а

Час роботи галереї :

Вт-сб : 11.00 - 19.00

Нд : 12.00 - 17.00

Пн : вихідний

Довідки за тел: 372 54 23

info@artsvit.dp.ua

 

Про авторів

Художня галерея «АртСвіт»

Додав nady 03 жовтня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска