Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Дніпро / Виставка соціального плакату «Ми, люди світу, говоримо "НІ" війні!»

10 КВІТНЯ - 11 ТРАВНЯ 10:00-17:00

Художній музей, вул. Шевченка, 21
вихідний – п’ятниця, перший понеділок місяця - сандень

10 квітня, о 16:00, у Дніпропетровському художньому музеї відкривається гостро актуальна виставка соціального плакату «Ми, люди світу, говоримо: "НІ" війні!».

Складна ситуація, в якій зараз опинилася Україна, викликала миттєву реакцію не лише українських мистців, а й творчого авангарду країн світу, оскільки на часі стало глобальне питання миру та війни.

Плакатна акція «Ми, люди світу, говоримо: "НІ" війні!», ідея та мета якої закладена в назві й не потребує пояснень, ініційована Міжнародним фестивалем дизайну COW (COW International Design Festival). Друзі та колеги-дизайнери з різних країн світу висловлюють свою підтримку Україні і надсилають плакати із закликом до миру.

«Ми, люди світу, говоримо "НІ" війні!»– це не просто виставка плакату. Це – міжнародна акція. Це – певний спосіб комунікації. І акція ця зараз активно підхоплюється різними людьми та організаціями Дніпропетровська. Ви можете ділитися плакатами зі своїми друзями та близькими в соцмережах, блогах, ЗМІ або роздрукувати і розмістити їх у громадських місцях.
У Дніпропетровську плакатна акція стартувала в ТРЦ «Гранд Плаза», також її підтримали кінотеатр «Правда», Міжнародний аеропорт «Дніпропетровськ» та інші установи.

Організатори висловлюють подяку дизайнерам і художникам, а також усім учасникам акції за їхню підтримку і бажання допомогти зберегти мир у всьому світі.

Виставка працюватиме по 11 травня 2014 р.
Довідки за тел.: 744-60-35, 47-33-38

Адреса музею: вул. Шевченка, 21
Музей працює з 10:00 до 17:30 (каса до 17:00),
вихідний – п’ятниця, перший понеділок місяця - сандень
artmuseum.dp.ua

artvertep.com: Виставка соціального плакату «Ми, люди світу, говоримо "НІ" війні!»artvertep.com: Виставка соціального плакату «Ми, люди світу, говоримо "НІ" війні!»artvertep.com: Виставка соціального плакату «Ми, люди світу, говоримо "НІ" війні!»artvertep.com: Виставка соціального плакату «Ми, люди світу, говоримо "НІ" війні!»

 

Про авторів

Фестиавль дизайну «Корова»

Додав ceny bab 12 квітня 2014

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска